Bu hafta hangi filmler vizyona girecek?

   2026 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

-“Sessiz Çığlık”

Joachim Trier’in yönettiği ve Gabriel Byrne, Isabelle Huppert, Jesse Eisenberg ile Devin Druid’in oynadığı “Sessiz Çığlık” izleyici ile buluşacak.

Dram türündeki filmin konusu şöyle:

“Fotoğrafçı Isabelle Reed’in ölümünün üçüncü yılında anısına düzenlenen fotoğraf sergisi, ailenin büyük oğlu Jonah’ın ailesinin yanına dönmesini sağlar. Jonah günlerini görüşmekten kaçındığı babası Gene ve yıllardır görmediği kardeşi Condrad ile geçirmek zorunda kalır. Gene, iki oğlunu aynı çatı altında bir araya getirerek aralarındaki ilişkiyi kuvvetlendirmeye, farklı sebeplerden kendisinden hoşlanmayan oğullarıyla ilişkilerini düzeltmeye çalışır.”

– “Aşkın Seçimi”

Teresa Palmer, Benjamin Walker, Maggie Grace ve Tom Wilkonson gibi oyuncuların yer aldığı “Aşkın Seçimi”, Ross Katz tarafından yönetildi.

Bir edebiyat yıldızı olan Nicholas Sparks’ın duygusal ve ilham kaynağı romanından uyarlanan film, aşkın gücünü, genç bir çiftin zorlu ilk karşılaşmalarından başlayarak her ikisinin de asla tahmin edemeyecekleri kaderin bir cilvesiyle sınanacakları yaşam boyu romantizmini gözler önüne seriyor.

– “Deadpool”

Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein ile Gina Carano’in oynadığı filmin yönetmenliğini Tim Miller yaptı.

Macera türündeki film, yeni yetenekleri ile donanmış ve karmaşık bir mizah anlayışına sahip olan “Deadpool”un, hayatını sona erdirmeyi amaçlayan adamla mücadelesini konu alıyor.

– “Danimarkalı Kız”

David Ebershoff’un aynı adlı kitabından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda “Sefiller” ve “Zoraki Kral” filmleriyle tanınan Oscar ödüllü Tom Hooper bulunuyor.

Filmin başrollerinde Oscar’a “En İyi Erkek Oyuncu” dalında aday gösterilen ve yine bu ödülü geçen sene kazanmış olan Eddie Redmayne ile “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” dalında Oscar’a aday olan Alicia Vikander yer alıyor.

Lili Elbe ve Gerda Wegener’in yaşamlarından esinlenen film, bu iki kişinin sıra dışı evliliklerini anlatıyor.

– “Dünyanın En Güzel Kokusu”

Uğur Yağcıoğlu’nun yazıp yönettiği filmde; başroldeki Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu’nun yanı sıra Burak Altay, Esra Ruşan, Nezih Tuncay, Feriha Eyüpoğlu ile Açelya Akkoyun gibi oyuncular rol alıyor.

Çekimleri İstanbul ve Amsterdam’da gerçekleştirilen romantik komedi türündeki film, birçok ilişki yaşamış, ancak artık aşktan sıkılmış, dağınık ve hoyrat bir söz yazarı olan bir genç ile onun en zor zamanlarında yanında olan, ancak hayattan fazla bir beklentisi bulunmayan genç bir kız arasındaki ilişkiyi konu ediniyor.

– “Hesapta Aşk”

Hayatlarını sosyal medya çılgınlığı etrafında geçiren gençlerin hikayesini konu alan filmin başrollerinde Meriç Aral, Derya Şensoy, Kutay Kalabalık, Burak Tozkoparan ve Fırat Altunmeşe yer alıyor.

Gönenç Uyanık’ın yönettiği film, sosyal medyada tanıştığı sevgilisini görmek için annesinden habersiz Ankara’dan İstanbul’a gitmeyi planlayan Ezgi (Meriç Aral) ve en yakın arkadaşı Didem’in (Derya Şensoy) başından geçen macerayı anlatıyor.

– “Mel-Un”

Mustafa Kara ile İsmail Gürbüz’ün yönettiği filmde Zehra Özarslan Çelen, Ayşen Kurç, Fevzi Altunbulak, Harun Kızılaslan ve Hülya Kocabıçak gibi isimler rol aldı.

Gerilim türündeki film, içine cin giren genç bir kızın yaşadığı psişik ruh halinin şeytani güçler tarafından yönetilmesini konu alıyor.

Diğer Haberler

Çin'e ulaşmak için pedal çeviriyorlar

Fransa'dan Çin'e gitmek üzere 7 ay önce bisikletleriyle yola çıkan Fransız çift...

Müziğin farklı beş tarzı CRR’de

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salo...

Köy Evini Müze Yaptı

Çankırı'da ambulans şoförlüğü yapan Arif Çavuşoğlu, doğup büyüdüğü köydeki evler...

Sinema dünyasından Oscar tahminleri

88'inci Akademi Ödül (Oscar) töreni yaklaşırken sinemacılar favorilerini ve Osca...

"Yüzen oteller" Muğla'ya 200 bin turist getirdi

Mavinin her tonundaki rengini barındıran deniziyle devasa büyüklükteki lüks kruv...

'Keup Caddesi Kuaförü' gösterimde

Almanya'da 8'i Türk 10 kişinin ölümüne neden olan NSU terör örgütünün Köln'de "T...

Topkapı Sarayı Denize Doğru Kayıyor

Topkapı Sarayı Müzesi'nin duvarlarında ve kubbelerinde büyük yarıklar olduğu geç...

Türkiye'nin tek oda müziği festivali başlıyor

5. İstanbul Uluslararası Opus Amadeus Oda Müziği Festivali'nde Avrupa'nın ünlü m...

CNR Kitap Fuarı'na 18 ülkeden katılım olacak

Bu sene üçüncüsü düzenlenen CNR Kitap Fuarı 4-13 Mart tarihleri arasında İstanbu...

Müzeler Konuşuyor serisi devam ediyor

İstanbul Modern Müzesi açıklamasına göre, Frankfurt'ta üç ayrı sanat kurumunun d...

Anthony Strong İstanbul'da konser verdi

İngiliz besteci, şarkıcı ve piyanist Anthony Strong, "CRR 3. Caz Festivali" kaps...

Gökalp Kulan son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu 55 yaşında yaşamını yitiren İstanbul Devlet Tiyatros...

'Kalandar Soğuğu' filmi Fransa'dan ödül aldı

Yönetmenliğini Mustafa Kara'nın üstlendiği "Kalandar Soğuğu" adlı film Fransa'da...

Yarım asırlık bir serüven

Yozgat'ta, atölyeye çevirdiği evinin bodrum katında yaklaşık 50 yıldır saz yapan...

Uluslararası Festivalden Türkiye'ye 2 Ödül

RUSYA Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da 'Medeniy...