Huawei P9 Lite kutusundan çıkıyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Huawei P9 Lite, adından da anlaşılabildiği gibi amiral gemisi olan Huawei P9‘un özellik olarak gerisinde ancak daha makul fiyatlı bir akıllı telefon.

Huawei P9 Lite özellikleri

Tasarım olarak amiral gemisi Huawei P9‘un tasarım dilini aynen yansıtan Huawei P9 Lite, malzeme yapısı olarak bazı noktalarda abisinden ayrılıyor. Tasarımdaki en büyük fark arka tarafın alüminyum yerine plastik olması diyebiliriz.

En kalın noktasında 7,5 mm kalınlığında olan telefon, 147 gram ağırlığında.

5.2 inç ekran boyutunda Full HD çözünürlük sunan Huawei P9 Lite, IPS LCD panel kullanıyor.

İçerisinde Huawei’nin kendi üretimi olan Kirin 650 işlemcisinin yer aldığı modelde 3 GB RAM, 16 GB dahili depolama alanı ve  256 GB’a kadar microSD kart desteği bulunuyor.

huawei-p9-lite-kutusundan-cikiyor.jpg

Kamera noktasında F/2.0 diyafram değerine sahip 13 MP’lik arka kameranın yanı sıra, 8 MP‘lik ön kamera dikkat çekiyor. Cihazda 3000 mAh kapasiteli bir pil olduğunu da belirtelim.

Son olarak şu sıralar satış sonrası hizmetlerini arttıran Huawei, P9 Lite modelinde kullanıcılara ilk 1 ay için sorgusuz sualsiz ekran değişim imkânı tanıyor. Ayrıca kapıdan servis hizmetine de başlayan firma, bundan böyle müşterilerinden cihazları kapıdan alacak ve kapıya teslim edecek.

Huawei P9 Lite fiyatı ise 1299 TL.

Huawei P9 Lite kutusundan çıkıyor

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizi kutu açılış videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler.