Yeni Kia Rio Gözüktü!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Kia Rio, dördüncü nesil modeliyle önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Paris Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Tanıtımın öncesinde ise Kia Rio, çizimleriyle birlikte karşımıza çıktı.

Hyundai i30 Hakkında Her Şey İşte Yeni Kia Rio!

Yenilenen Kia Rio, ortaya çıkan çizimlerden anlaşıldığı kadarıyla mevcut modele kıyasla ana tasarım hatlarında çok büyük bir değişikliğe uğramamış.

Aracın ön tarafında göze çarpan yenilikler, LED detayların daha ön plana çıkartıldığı, iç dizaynın kare haline getirildiği farlarla dikdörtgen formlu ön tamponun yeniden tasarlanan hava girişleri olurken, arka tarafta ise yenilenen tasarımıyla yine LED detayların daha ön plana çıkartıldığı ve inceltilerek daha da yukarı alınan arka farlar dikkat çekiyor.

Aracın iç detaylarına baktığımızda ise tamamen yenilenen bir tasarım görüyoruz. Önceki nesile kıyasla çok daha modern bir görünüme kavuşan Kia Rio ayrıca iç tarafta çok daha ferah bir ortam sunacak.

 yeni-kia-rio.jpg

Teknik detaylar tarafında da bazı ipuçlarının verildiği dördüncü nesil Kia Rio, aks mesafesini arttıracak ve ön kaput bölümünü daha uzun tutacak. Aracın üç veya dört silindirli motorla karşımıza çıkması ise beklentiler arasında yer alıyor.

Performans versiyonu olan Kia Rio GT modelinin de bu yıl karşımıza çıkabileceği otomobil, geçtiğimiz yıl 473 binden fazla üretildi.

Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan yeni Kia Rio üretimine ise bu yıl sonunda başlanacağı tahmin ediliyor.