OnePlus 3 Plus mı geliyor?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Henüz OnePlus 3 modeli çıkalı çok kısa bir süre geçse de, yaptığı tahminlerle tanınan ünlü analist Pan Jiutang bazı demeçler verdi ve OnePlus 3 Plus adlı bir modelin bizi beklediğini dile getirdi.

OnePlus 3 Mini için yalanlama gelmişti

Ağustos ayında da GFXBench’te OnePlus 3 Mini adı altında yeni bir telefon modeli belirmişti ve bu söylenti kısa sürede şirket kurucularından Carl Pei tarafından reddedilmişti. Yine de Pan Jiutang’ın açıklaması markanın müdavimleri arasında heyecan uyandırdı.

Her ne kadar Jiutang, OnePlus 3 Plus adlı esrarengiz modelin teknik özellikleri hakkında açıklama yapmasa da, bu cihazın bir nevi ‘premium’ OnePlus 3 olacağını varsayabiliriz. Muhtemelen çözünürlükte artma yaşanacaktır ve 1440 x 2560 gibi bir rakam görebiliriz. Bunun yanında 5.5 inç ekran da 6 inçe yükseltilebilir.

OnePlus 3’te değiştirilemeyen 3000 mAh gücünde bir batarya vardı ve ekran büyümesinden kaynaklı, iddia edilen OnePlus 3 Plus modelinde aynı zamanda 3900 mAh gücünde bir batarya da söz konusu. Ayrıca Snapdragon 820 çipset yerine Snapdragon 821 de gelebilir.

oneplus-3-plus.jpg

OnePlus 3 özellikleri ve fiyatı

Yine de tüm bunlar şimdilik tahminden ibaret ama OnePlus cephesinden ünlü analistin yorumlarına eskisi gibi bir cevap gelmedi. Yani kısa süre içinde bir OnePlus 3 Plus duyurusuna hazır olabilirsiniz.