Harry Potter DayDream platformuna geliyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Harry Potter evreninin son filmi Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? odaklı bir sanal gerçeklik macerası Google Daydream VR platformuna geliyor. 4 Ekim’de gerçekleştirilen Google etkinliğinde duyurulan içerik, özellikle serinin hayranlarını oldukça heyecanlandırmaya yetti.

Google Daydream View VR tanıtıldı Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? Daydream VR’da

VentureBeat’in haberine göre, Daydream VR platformu için sadece ufak bir ön tanıtımı yapılan Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? evrenindeki sanal gerçeklik deneyimi için Daydream View VR başlığının yanı sıra Daydream kumandası da gerekecek.

Çalışma mantığı olarak Nintendo Wii kumandasına benzeyen ince yapıda olan ve üzerinde tuşların da yer aldığı hareket takip çubuğu özellikle bu deneyime çok yakışacak. Malum sihirbazları sihirbaz yapan asalarıdır.

hp01.jpg

2016 yılı sonuna kadar iş ortaklarından 50’nin üzerinde uygulama geleceğini belirten Google daha yüzlerce uygulamanın çalışmalarının sürdüğü müjdesini de veriyor.

Filmin 18 Kasım’daki vizyon tarihiyle aynı dönemler yaklaşık 80 dolarlık fiyat etiketiyle sunulacak olan Daydream View başlığının sadece yeni Google Pixel akıllı telefonlarla uyumlu olduğunu da belirtelim.