Halil Ünal: Erkan Zengin ile 3 Yıllığına Anlaştık

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Yeni sezonda PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Eskişehirspor’da, Süper Lig kalitesinde kadro oluşturma çalışmaları sürüyor. Transfer sürecinde ismi sık sık Eskişehirspor ile anılan Erkan Zengin’in transferinin gerçekleştiğini belirten Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, “Erkan Zengin transferi gerçekleşmiştir. Bütün sözleşmeleri hazırdır. El sıkışılmıştır, hayırlı olsun denilmiştir.”

“3 YIL BOYUNCA BİZİM FUTBOLCUMUZ”

Erkan Zengin 3 yıl boyunca Eskişehirspor takımında o formayı giyecektir. Zaten onun eski takımı. Onu biliyorsunuz özel ve yetenekli bir oyuncu. Aynı zamanda İsveç Milli Takımı’nın da formasını giyiyor. Trabzonspor Kulübü yöneticileriyle yaklaşık 20 gündür istişare halindeyiz. İnşallah pazartesi veya salı günü bonservisi de net bir şekilde kulübümüze almış olacağız. O süreç malum bir pazarlık süreci ve devam ediyor. Erkan Zengin şu anda Eskişehir’de ikamet ediyor ve burada oynamak istiyor” dedi.

buyuk-umutlarla-alinmisti-1-lig-e-gidiyor_x_8611697_4273_z1[1]

“TARAFTARIMIZ ENDİŞE ETMESİN”

Transfer çalışmalarının devam ettiğini de belirten Başkan Ünal, transferde seçici davrandıklarını anlattı. Her oyuncunun şampiyonluktan emin olmasının gerekliliğini vurgulayan Başkan Halil Ünal, “Biz iyi bir kadro kurmanın peşindeyiz. Bildiğimiz oyuncuları alıyoruz. Bizim bilmediğimiz bir oyuncuyu alma lüksümüz yok. Öyle devre arasında 12 oyuncu gelsin, 12’si gitsin, öyle bir şey yok. Bizim aldığımız her oyuncu bu takıma katkı sağlayacak ve şampiyonluktan emin olacak. İleriye çıktığımızda da bizimle devam edebilecek arkadaşlarımız var. O yüzden büyük taraftarımız endişe etmesin” şeklinde konuştu.