Mesut Özil Transferi için Acun Ilıcalı’ya Teşekkür Etti

   2026 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Fenerbahçe’yle 3.5 yıllık sözleşme imzalayan Mesut Özil’e imza töreni düzenledi. Törende açıklamalar yapan sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç, bu transferin Acun Ilıcalı’nın “Birkaç ay sonra Exxen’i açıklayacağım ve dünyaya yaymak istiyorum, hedefime ulaşmamda Mesut’un da katkısı olacağına inanıyorum” sözleriyle gerçeğe dönüştüğünü söyledi.

Fenerbahçe, Arsenal’dan 3.5 yıllığına kadrosuna kattığı dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil’e imza töreni düzenledi. Törende Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sportif Direktör Emre Belözoğlu ve Mesut Özil açıklamalarda bulundular.

Başkan Ali Koç, 32 yaşındaki Mesut’un sarı-lacivertli takıma transferini tüm detaylarıyla anlattı ve Fenerbahçeliliği ile bilinen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’ya maddi manevi katkılarından dolayı teşekkür etti.

İşte Ali Koç’un açıklamaları;

Fiziken taraftarlarımızla beraber olmasak bile Mesut Özil’in gelişiyle birlikte taraftarlarımız coşkusunu bizlerle paylaştılar. Yeni rekorlara imza atacak seviyeye geldiğimiz için taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Mesut’un aramıza katılmasıyla beraber nice güzel anlarımız, başarılarımız ve şampiyonluklarımız olacaktır. Pandemi nedeniyle birçok talebi yerine getiremedik, anlayışla karşılamalarını istiyorum.

“BU HİKAYENİN BAŞLANGIÇ TARİHİ 7 HAZİRAN 2019”

Mesut Özil’in kariyerini konuşacak kişi ben değilim, zaten herkes tanıyor. Hepimiz pek çok kez Fenerbahçe sevgisini, sevdasını, çocukluğundaki aşkını biliyoruz, bunu değişik yerlerde sık sık dile getirdi. Bu hikayenin başlangıç tarihi 7 Haziran 2019, Mesut’un evlenme tarihi. Tanışmadığımız için beni çağırmamıştı. Büyük aşkını evlilikle taçlandırdı. Sayın Acun Ilıcalı o gün bir tweet attı, “İnşallah bu sene vatan hasretin sona erer” dedi. Bu tweet, binlerce Fenerbahçe taraftarının arzusunun fitilini ateşledi.

“ACUN BANA ‘MESUT’UN TİCARİ POTANSİYELİ VAR, GETİREBİLİRİZ’ DEDİ”

Mesut Özil’in transferinin ateşi 20 Haziran 2019’da yaptığımız Win Win kampanyasında başladı. Biz o gün aslında yeni bir hikayeyi başlatmışız.

Bu hikayenin pek çok kahramanı ve emek harcayanı oldu. Tüm bunların ötesinde Acun Ilıcalı’nın maddi ve manevi desteği oldu. Kendisi bugün aramızda değil, sevgi ve selamları var. Bağlantı yapacaktık ama saat problemi olduğu için “Yapmayalım” dedi. Bir yaz günü Acun’la konuşuyorduk, “Başkan” dedi, “Mesut’un sözleşmesi seneye bitiyor ve Ocak ayından itibaren yeni sene için imzalayabilir. Seneye Haziran’da Fenerbahçe’ye kazandıralım” dedi. Ben de “Nasıl yapacağız, maliyeti nasıl karşılayacağız?” dedim. Acun dedi ki, “Mesut sadece futbolcu değil, müthiş ticari potansiyeli var, biz bunu yapabiliriz’ dedi. Ben de ‘Gelecekse Ocak’ta gelsin” dedim. O da “Birkaç ay sonra Exxen’i açıklayacağım ve dünyaya yaymak istiyorum, hedefime ulaşmamda Mesut’un da katkısı olacağına inanıyorum” dedi. Biraz düşündük ve Kasım ayında işler somutlaşmaya başladı.

Diğer Haberler

Efsane Golcüden Çok Konuşulacak Emre Belözoğlu Yorumu

100'ler kulübünde bulunan ender futbolculardan, Fenerbahçe ve Türk futbolunun ef...

PKK'nın 'Devlet Buraya Giremez' Dediği Bölge Temizlendi

Van'ın Çaldıran, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçeleri ile İran'ın Dambat bölgesi üçgeni...

Depremzedelerin Kaldığı Çadırları Su Bastı

Hatay'ın Payas ilçesinde etkili olan yağmur, depremzedeleri zor durumda bıraktı,...

9,75'in İlk Fragmanı Yayınlandı

Uluç Bayraktar’ın ilk uzun metrajlı filmi olan “9,75”in merak uyandıran ilk frag...

Yakıtta Asıl Zam Henüz Geride Olabilir

Akaryakıt fiyatlarını belirleyen EPGİS'in Başkanı Fesih Aktaş, Eşel Mobil Sistem...

Galatasaray Rafael Leao Transferini Resmen Açıkladı

İşte Bonservis Ve Maaş Detayları Galatasaray, İtalya Serie A ekiplerinden AC Mi...

Norveç 2025 Yılında Benzinli Araçların Satışını Yasaklayacak

Norveç hükümeti, 2025 yılında bütün fosil yakıt kullanan araçların satışını ülke...

Türkiye'ye Virüs En Çok Hangi Ülkelerden Geldi?

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Kovid-19 Danışma ve İzleme Kurulu, Kovid-19 pandemi...

Mersin İdmanyurdu'nda İstifaların Sebebi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nda son 10 günde yaşanan iler...

Bakan'dan Eleştirilerine Yanıt: "1 TL, 5 TL Getiriyor"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yap İşlet Devret (YİD) ...

Kredi Kartları Faiz Oranı Değişmedi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), kredi kartı işlemlerinde 2018 yılı ilk...

Kriz büyüyor! Huawei yaptırımına Facebook da katıldı

Facebook, yeni Huawei telefonlara daha önceki gibi önceden yüklenmiş olan Facebo...

Meteoroloji Uyardı, Eldivenlerinizi Çıkarın Kar Geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından kar yağışıyla ilgili uyarı yapıldı. Müdür...

Toshiba, 4 Bin Çalışanını İşten Çıkarmaya Hazırlanıyor

Japonya merkezli elektronik devi Toshiba'nın ülke içinde çalışan sayısının yüzde...

Gümrükte Ekmeğin İçinden 1 Kilo Altın Çıktı

Şırnak Silopi'deki Habur Gümrük Kapısı'ndan geçmek isteyen bir şahsın elindeki e...