‘Hedefim Barcelona’da oynamak’

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Kulüp dergisinin eylül ayı sayısında röportajı yayımlanan Göksenin Köksal, Galatasaray Odeabank’ta kaptanlığa yükselmek istediğini aktararak, şunları kaydetti:

“Galatasaray Odeabank’ta kaptan olmayı hedefliyorum. Ergin Ataman benim için büyük bir şans. Galatasaray’daki kaptanlık hedefimden sonra Barcelona’da oynamayı çok istiyorum. Geride kalan sezon ULEB Avrupa Kupası şampiyonu olduğumuzda ciddi süreler aldım. İnşallah sakatlık olmadan süre alırsam, ileride hedefim Barcelona’da oynamak.”

Yeni sezon öncesi Galatasaray Odeabank’la sözleşme yenileyen sarı-kırmızılı basketbolcu, “Ayrılmak gibi bir düşüncem kesinlikle olmadı. Genç oyunculuktan çıkıp 25 yaşıma geldim. Geriye dönüp baktığım zaman her şey istediğim gibi gitti. Galatasaray tarihinde altyapıdan çıkıp Avrupa Ligi’nde oynayan ilk oyuncuyum. Bu benim için büyük bir gurur.” ifadelerini kullandı.

617300.jpg

Göksenin Köksal, yeni sezon için iddialı olduklarını vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

“Çok iyi bir kadro kuruldu. Geride kalan sezon öncesi ‘Biz ULEB Avrupa Kupası şampiyonu olacağız.’ desek kimse inanmazdı. Şimdi ‘Avrupa Ligi’nde Dörtlü Final oynayacağız.’ desek yine kimse buna inanmaz ama Ergin Ataman, Dörtlü Final için çok kaliteli bir kadro kurdu. Ligde ve Avrupa Ligi’nde en iddialı takımlardan biri biziz. Galatasaray’ın olduğu yerde tek hedef finaldir.”