Hyundai i30 Hakkında Her Şey

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai, fiyatına karşı sunduğu özellikleri ile neredeyse otomobil satın almak isteyen her kullanıyı düşündüren Hyundai i30’un tamamen yenilenmiş halini tanıtmak için hazırlıklara devam ediyor. Otomobil tutkunlarının merakla beklediği yeni Hyundai i30 hakkında bazı detaylar ortaya çıktı.

Yeni Hyundai Elantra Modeli Neler Sunuyor?

Çok daha modern, kaliteli ve iddialı bir yapıya sahip olan yeni Hyundai i30, Ekim ayında kapılarını ziyaretçilere açacak olan Paris Otomobil Fuarı’nda düzenlenecek dünya lansmanı ile birlikte görücüye çıkacak.

Yeni Hyundai i30 Hakkında Bilinen Tüm Detaylar!

Yeni Hyundai i30’un herkese hitap eden yepyeni bir otomobil olması için insanların görüşlerini aldıklarını belirten Hyundai Motor Grubu Baş Tasarımcısı ve Bölüm Başkanı Peter Schreyer, aracın yerini alacağı modele göre daha rafine ve daha modern çizgilerden oluşarak kalite hissini daha da yukarı taşıdığını vurguluyor.

 i3014new-1470921758.jpg

i30’da yer alan değişikliklerin sadece tasarım dili ile sınırlı kalmayacağını belirten yetkililer, otomobilin üstün güvenlik, mobil çözümler ve konfor anlamında marka adına yepyeni bir dönemi başlatacağını belirtiyor.

Yüksek kalite hissi, üstün donanımlar, etkin ve dinamik güç üniteleri ve aktarma organlarıyla öne çıkacak olan Hyundai i30 hakkında firma daha fazla detay paylaşmaz iken, yol testleri sırasında çekilen görüntüler TopSpeed tarafından geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı.

Yeni Hyundai i30 hakkında detaylar geldikçe, sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.