Dilan Çiçek Deniz: Benden 15 Yaş Büyük Sevgilim Var

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Alıştığımızdan farklı bir oyuncu portresi onunki… Annesi eski edebiyat öğretmeni bir hippi, babası bir maceraperest… 15 yaşında ilk şiir kitabını çıkardı. Duyduğunu ezberleme yeteneğiyle İngilizceyi kısa sürede çözdü. Şimdi İspanyolca öğreniyor. Bir yandan denemeler yazıyor. Sylvia Plath’i kendine örnek alıyor.

EKRANIN PARLAYAN YILDIZI

İki sene önce Türkiye güzellik yarışmasında ikincilik tacını giyen Dilan Çiçek Deniz, bu sene ‘Bodrum Masalı’yla ekranın parlayan yıldızı oldu. Şevval Sam ve Timuçin Esen’le başrolü paylaşan oyuncu, Hürriyet’in magazin eki Kelebek’e verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kendisinden 15 yaş büyük sevgilisiyle son derece mutlu olduğunu belirten güzel oyuncu, “Enerjisi… Çok zeki. Her konu hakkında bilgisi var. Ondan çok şey öğreniyorum. Dört dil biliyor. Yaş farkı başlarda problem olur diye düşündüm ama kafamı o kadar açtı ve hayata farklı pencereden bakmamı sağladı ki mutluyum” şeklinde konuştu.

İşte Dilan Çiçek Deniz ile yapılan o röportaj;

Sizin için nasıl bir yıldı 2016? Yeni yıl kararları alındı mı?

– Kariyer anlamında büyük adımlar attığım bir sene oldu. ‘Bodrum Masalı’nın sevilerek izlenmesi, ‘Altın Kelebek’ ödülü, 2016’yı çok özel hatırlamamı sağlayacak. Yeni yılda kariyerimle, eğitimimle ilgili önemli kararlarım var. Adım adım ilerlemek istiyorum. Beklentim basit; gülümsediğimiz bir yıl olsun.

sevgilisi-15-yas-buyuk-acikca-soruldu-olumsuz_x_9097903_1998_z41

Kısa sürede yıldızınızın bu kadar parlayacağını hayal ediyor muydunuz?

– Kendimi başarılı hayal etmekten utanırım. O yüzden bu soruya “evet” cevabı verirsem yalan olur. Ama bu başarıyı elde etmek için ne gerekiyorsa yaptım, yapmaya da devam edeceğim.

2014’te güzellik yarışmasına katıldınız, ardından modellik ve oyunculuk yaptınız… Sizinki şöhret olma arzusu muydu?

– Hayır. 13 yaşımda “Aileme katkıda bulunmalıyım” diye çalışmaya başlamak istedim…

Anne ve babanızın mesleği neydi?

– Sivaslıyım ama Antalya’da büyüdüm. Annem edebiyat, babam sınıf öğretmeni. Çalışmama karşı çıktılar. “Önce okulunu bitir” dediler. Ama başlarını yiye yiye bir ajansa kaydoldum. 14 yaşımda podyum koreografileri yazıyordum. 15’imde öğretmenimin yönlendirmesiyle belediye konservatuvarına girdim. Üç sene tiyatrolarda rol aldım.

Madem oyunculuğa âşıktınız neden güzellik yarışmasına katıldınız?

– Oyunculuk için basamaktı. “Belki başka bir yerden kapı açarım” diye düşündüm. Yoksa benimki biraz çirkin ördek yavrusu hikâyesi. Okul zamanlarımda hiç popüler değildim, kendi halimdeydim. ‘İnek’ tabir edilen çalışkanlardandım. Boyum çok uzundu. Damaklı tellerim vardı. Konuşamıyordum bile… Kırmızı çerçeveli gözlükler falan… 16 yaşımdan sonra fiziğim şekillenmeye başladı.