Biran Damla Yılmaz’ın Sevgilisi Ortaya Çıktı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Son olarak Baraj dizisinde başrol oynayan Biran Damla Yılmaz, bir takipçisinin ‘Sevgilin var mı?’ sorusu üzerine sevgilisiyle duvara yansıyan gölgelerinin fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun aşk yaşadığı kişinin Deniz Can Çelik olduğu ortaya çıktı.

Son olarak İlker Kaleli ile kısa süreli bir ilişki yaşayan oyuncu Biran Damla Yılmaz, yeni bir aşka yelken açtı.Instagram’da hikaye özelliği üzerinden takipçileriyle soru-cevap yapan oyuncu, “Sevgilin var mı?” sorusuna duvarda birbirine bakan kadın ve erkeğin gözüktüğü bir silüet fotoğrafıyla yanıt verdi.

AŞKINI İLAN ETMİŞTİ

Yılmaz, önceki günlerde Deniz Can Çelik ile aşkını esprili bir paylaşım yaparak duyurmuştu. Sevgilisi ile tabaktaki böreğin fotoğrafını paylaşan Biran Damla Yılmaz, “Çiğ börek mi yahut sen mi karar veremiyorum” şeklinde not düşmüştü.

İşte Biran Damla Yılmaz’ın sır gibi sakladığı sevgilisi!

BİRAN DAMLA YILMAZ KİMDİR?

Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Konservatuar eğitimi alan Biran Damla Yılmaz, kameralar karşısına ilk olarak 2014 yılında yayınlanan Yasak dizisinde canlandırdığı Esma karakteri ile çıktı. Yılmaz, Beyaz Yalan, Çılgın Dersane: Ada, Kırgın Çiçekler ve Mucize 2 Aşk gibi yapımlarda rol adı. Biran Damla Yılmaz, son olarak FOX TV’de yayınlanan Baraj dizisinde başrolü oynadı.