Sivasspor Kombineleri Satılmadı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Sivasspor kulüp idaresi aldığı kararla ligin ikinci %50 sinde geçerli olacak toplu kart fiyatlarını yarı yarıya düşürdü. Buna göre, kale arkası tribünün toplu kart fiyatı 40, maraton tribünün 100, VIP tribünün ise 125 liraya düştü.

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, ligin ilk %50 sinde 3 bin 391 toplu kart satışı yapılırken, ikinci yarı amacıyla geçerli olacak toplu kartlardan ise şu ana kadar yalnızca 87 taraftar satın aldı.

Kırmızı-beyazlı ekip, ligin ikinci %50 sinde 4 Eylül Stadyumu’nda sırayla Eskişehirspor, Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Kasımpaşa, Bursaspor, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe’yi misafir edecek.

Evinde 9 maça çıkacak Medicana Sivasspor’da, kale arkası tribününden toplu kart satın alan bir taraftar, aralarında Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin de varolduğu karşılaşmaların her birini 4 lira 44 kuruşa izleme fırsatı bulacak.

Öte yandan Sivasspor Kulübünün internet sitesinde yer alan bildirimde ise toplu kart satışlarının sürdüğü belirtilerek, toplu kart alabilmek isteyen taraftarların stadyum önündeki passolig kart satış noktasından ve www.passo.com.tr adresinden kartlarını satın alabilecekleri kaydedildi.

Açıklamada, “Ligin ikinci yarısıyla eş güdümlü taraftarımıza oldukça fazla gereksinim duyacağımız bu dönemde bütün Yiğidoları toplu kart alarak takımımızı desteklemeye çağrı ediyoruz” ifadelerine yer verildi.