Özel Profilo Servisleri Nasıldır?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Servis sektörünün köklü firmalarından olan Profilo Servis Küçükçekmece ailesi olarak sizlerin sayesinde ulaştığımız bu noktada, siz değerli müşterilerimize hak ettiği hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Firmamızı arayarak kısa sürede arıza kaydınızı oluşturabilirsiniz. Bu işlem dakikalar sürmeyecektir. Diğer firmalar gibi yalnızca servis talebi almak adına oluşturulmamıştır çağrı merkezimiz. Teknoloji değişken bir yapıya sahiptir ve sürekli olarak yeni ve daha kaliteli ürünler piyasaya sürülüyor. Bu ürünler hakkında detaylı bilgi almak ve kullanım bilgisini öğrenmek adına da bizleri arayabiliyorsunuz.

Beyaz eşyalar özellikle ev ve işyerlerimizde kullandığımız hatta vazgeçemediğimiz ürün modelleri arasında yer almaktadır. Kullanım konusunda aşırı yüklenme ya da kontrolsüz kullanım ürüne zarar verebilir bu da büyük sıkıntılara yol açabilir. Profesyonel destek aşamasında sizlere bir telefon kadar yakınız.

Özel İstanbul Profilo Servis İletişim: 444 7 856

Gelişen teknolojiye de hızlı bir biçimde ayak uyduruyoruz. Yeni çıkan ürünler ilk olarak atölyemizde test ediliyor ve inceleniyor böylece bizi arayıp yeni bir üründen bahsettiğinizde sizlere gerekli bilgileri ve fikirleri sunabiliyoruz…
Değerli İstanbul halkına yıllardır bu alanda hizmet vermekten duyduğumuz mutluluğu sizlerin de yüzünde görmek işlerimizi severek yapmamızı sağlıyor. Bu sektörde önemli olan güven ve müşteri memnuniyeti ilkesini layıkıyla gerçekleştiriyoruz.

Personelimiz işçilik standartlarında çıtayı biraz yükseltiyor diyebiliriz. Yalnızca servis alanıyla kalmıyor iş toplantılarımızda da gerekli bilgilendirmeler ve eğitimleri sürekli olarak sağlıyoruz. Kendini güncelleyen ve geliştiren bir yapıya sahibiz. Araştıran ve sürekli olarak yenilikleri takip eden.

Aldığımız ve firmamızın verdiği eğitimler basit eğitimler değildir. Bu sektördeki tüm hizmetleri ve işlemleri ya da eksikleri detaylı bir şekilde analiz edip bu konular hakkında çözüm önerilerimizi paylaşıyor ve projeleri sunuyoruz. Eğitim aşamasında ise hızlı çözüm üretmenin yanı sıra teorik ve pratik bilgiler aktarıyoruz.