Lise öğrencisi, Cumhurbaşkanı’ndan istediği bisiklete kavuştu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Çankırı’da yaşayan lise öğrencisi Arif Tuna, kenti ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan istediği bisiklete kavuştu.

Çankırı’ya 14 Ekim 2015’te yaptığı ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1. sınıf öğrencisi Tuna, bisiklet talep etmişti. Tuna’nın isteği, Vali Vahdettin Özcan tarafından karşılandı. Valilik toplantı salonunda bisikletini Vali Özcan’dan teslim alan Tuna, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Vali Özcan’a teşekkür etti.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle bugüne kadar bisiklet alamadığını söyleyen Tuna, ziyareti esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaştığını belirtti. Tuna, “Cumhurbaşkanımızdan bisiklet istemiştim. Bunu Valimize bildirmişler, Valimiz de bisikleti bana teslim etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Arif Tuna’nın annesi Satı Tuna ise eşinin hapiste olduğunu, kendisinin de hastanede temizlik görevlisi olarak çalıştığını anlatarak şunları söyledi:

“5 çocuğum var. Maddi imkansızlık nedeniyle oğluma bisiklet alamadım. Arif de Cumhurbaşkanımızın ilimizi ziyareti esnasında kendisinden istemiş. Cumhurbaşkanımız da Vali Bey’e talimat vermiş. Bugün Valimiz Vahdettin Özcan, bisikleti teslim etti. Cumhurbaşkanımıza ve Valimize teşekkür ediyorum.”

Bisiklet teslimine Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç de katıldı.