Keremcem ve Deniz Akkaya Bornoz Giyip Sokakta Gezdiler

   2026 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Denizli’de 6. Dünya Türk Havlu ve Bornoz Festivali Renkli Etkinliklerle Gerçekleşti

Denizli’de Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Dünya Türk Havlu ve Bornoz Festivali, kortej yürüyüşleri, konserler ve konferanslarla kutlandı. Festivalin en dikkat çeken anlarından biri, ünlü şarkıcı ve oyuncu Keremcem ile eski manken Deniz Akkaya’nın bornoz giyerek kortejde yer alması oldu.

Kortej Yürüyüşünde Bornoz Modası

Festival, Denizli Ticaret Odası önünden başlayıp Delikliçınar Meydanı’nda sona eren kortej yürüyüşüyle başladı. Belediye bandosunun çaldığı müzikler eşliğinde gerçekleşen yürüyüşte Keremcem ve Deniz Akkaya, üstü açık klasik bir otomobilde bornozlarıyla ilerledi. Vali Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DETGİS Başkanı Mustafa Koltuksuz ve çok sayıda iş insanı da yürüyüşe bornozlarıyla katıldı. Vatandaşlar, ünlü isimleri görünce telefonlarıyla fotoğraf çekti.

Keremcem, etkinlik boyunca bornoz giymekten mutluluk duyduğunu belirtti. Yürüyüşün ardından Delikliçınar Meydanı’nda basın mensuplarına bornozlarıyla poz verdiler ve hayranlarıyla buluştular. Festival öncesinde Teraspark AVM’de mini bir konser veren Keremcem, sevenleriyle imza etkinliği yaptı; Deniz Akkaya ise hayranlarının sorularını yanıtladı.

Konferans: “Bu Topraklardan Dünya Markası Çıkar mı?”

Festival kapsamında ayrıca “Bu Topraklardan Dünya Markası Çıkar mı?” konulu bir konferans düzenlendi. Konferansa Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, DETGİS Başkanı Mustafa Koltuksuz, TETSİAD Başkanı Ali Sami Aydın, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek ve marka uzmanı Güven Borça katıldı.

DETGİS Başkanı Mustafa Koltuksuz, festivalin 6’ncı kez düzenlenmesinden gurur duyduklarını ifade ederek, havlu ve bornozun marka değerini artırma çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Tekstil ve Markalaşma Vurgusu

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, tekstil sektörünün varlığını ancak yenilenme ve markalaşmayla sürdürebileceğini vurguladı. Erdoğan, “Denizli’de 70 bin kişi tekstil sektöründe çalışıyor. Havlu ve bornozlarımız dünyanın en seçkin otellerinde kullanılıyor ve mağazalarda satılıyor. Kalitemizi kendi markamızla dünyaya pazarlamalıyız” dedi.

Güven Borça’nın moderatörlüğünde yapılan panelde, Ali Sami Aydın ve Hüseyin Özdilek, sektörde markalaşmanın önemine ve firmaların bu yolda yapmaları gerekenlere dikkat çekti. Panel sonunda TDO Başkanı, Aydın ve Özdilek’e Denizli’yi simgeleyen gümüş horoz plaketi takdim edildi.

Festival, hem Denizli’nin tekstil gücünü sergileyen bir platform oldu hem de ünlü isimlerin renk kattığı kortej ve etkinliklerle vatandaşların ilgisini çekti.

Diğer Haberler

İsrail Suriye'nin Başkenti Şam'ı Vurdu

İsrail, savaş uçaklarının Suriye'nin başkenti Şam'da İran hedeflerini bombaladığ...

Referandum Sonrası Dolar Düşmüştü Tekrar Hareketlendi

Doların ne olacağını fiyatlandırmak artık neredeyse imkansız hale geldi. Dolar i...

İhracat, Haziran'da Yüzde 5 Artarak 12,6 Milyar Dolar Oldu

TİM verilerine göre, haziran ayında ihracat geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde...

Norveç Basını: 'Bundan Daha Kara Gece Olamaz'

Norveç basını, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Türkiye'nin d...

Mersin, Trabzon, Samsun ve Zonguldak'ta Durum Korkutucu Boyuta Ulaştı

Artan vaka sayılarına karşı kısıtlama tedbirleri alınırken, dört ilimizde korona...

Zalando'nun CEO'su Eşi için Kariyerini Bıraktı

Avrupa'nın internet üzerinden satış yapan en büyük moda perakendecisi Zalando'nu...

Allan Saint-Maximin'den Galatasaray ve Trabzonspor'a Bomba Yanıt

Fenerbahçe'nin yeni transferi Allan Saint-Maximin, sosyal medya hesabından sarı-...

Yeni Yılla Birlikte Stokçulara Yeni Cezalar

Meclis'in yeni yıldaki ilk işi stokçuluğa karşı caydırıcılığın artırılmasını da ...

Aybüke Pusat Halk Plajında Yakalandı

Bir süredir meslektaşı Furkan Andıç ile aşk yaşayan oyuncu Aybüke Pusat, kız ark...

Jeremain Lens Galatasaray Derbisinde Oynayabilir

Şanssızlıklar F.Bahçe'nin yakasını bir türlü bırakmıyor. Her milli arada bir yıl...

"Erkan Petekkaya Uçakta Tacize Uğradı" Demişti

Önceki gün oyuncu Erkan Petekkaya'nın bindiği uçaktaki yolcuları rahatsız ettiği...

Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko'nun Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı

Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, koronavirüse yakalandığını açıkladı....

Fiyatı Düşünce Tuzlama Zamanı

Karadeniz'de bugünlerde bolca avlanan hamsi tezgahları doldururken fiyatı ile va...

Trump: "20 Ocak'ta görevi sorunsuz şekilde devredeceğim"

ABD'deki 3 Kasım seçimlerinde başkan seçilen Joe Biden'ın başkanlığı Kongre tara...

Esra Tokelli'nin Annesi Hayatını Kaybetti

MasterChef yarışmasıyla ünlenen şef Esra Tokelli'nin bir süredir hastanede tedav...