Jeremain Lens Galatasaray Derbisinde Oynayabilir

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Şanssızlıklar F.Bahçe’nin yakasını bir türlü bırakmıyor. Her milli arada bir yıldızını sakatlığa kurban veren F.Bahçe, bu sefer de Jeremain Lens’i kaybetti. Sarı-lacivertli forma altında gösterdiği üstün performansla 1 yıl aradan sonra Portakallar’dan davet alan yetenekli hücumcu, önceki gün Belçika ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sakatlanması can sıktı.

Bir penaltı kazandırdığı mücadelenin 66. dakikasında attığı depar sonrası sakatlanan ve oyuna devam edemeyen yıldızın ilk belirlemelere göre arka adalesinde yırtık tespit edildi.

TAKIMDA 4. KAYIP

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Blind, bu gelişme sonrası 28. yaşındaki futbolcuyu Lüksemburg’la oynanacak 2018 Dünya Kupası eleme maçı öncesinde kadrodan çıkartmak zorunda kaldı.

fenerbahce-ye-galatasaray-derbisi-oncesi-muthis_x_8949603_611_z11

Oynadığı her maçta takıma büyük katkı sağlayan Lens’in Süper Lig’in 11. haftasında G.Saray ile oynayacağı dev derbide de oynamasının zor olduğu düşünülüyordu ancak korkulan olmadı. Hollandalı yıldız dün İstanbul’a döndü ve hemen tedavisine başlandı. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, Lens’in en geç 7 gün içinde kendine geleceğini açıklarken Hollandalı yıldızın 9 gün sonraki terbide oynama ihtimali doğdu.

DUA BAŞLADI

Ozan Tufan, Fernandao gibi yıldızlardan sakatlıkları yüzünden, Mehmet Topal’ın da cezası sebebiyle kesin olarak forma giyemeyeceği Kadıköy’deki kritik randevu öncesi teknik heyette panik baş gösterdi. Özellikle Jeremain Lens’in durumu tüm hesapları alt-üst ederken milli takımlara birçok oyuncu gönderen sarı-lacivertliler, sakatlar kervanına bir isim daha eklenmemesi için adeta dua etmeye başladılar.