İstanbul’da Şehrin Merkezinde Fare Paniği

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Sultangazi’de yaşayan iki çocuklu Çilesiz ailesi, evlerine dadanan dev fareyle karşı karşıya kalınca korku dolu anlar yaşadı. Gece yarısı çocuklarını alıp eşiyle evi terk etmek zorunda kalan Gonca Çilesiz, ”Su içmeye kalktım, beşikte bir fare. Bağırmamla kaçtı. Devamlı tavanda sesleri duyuyoruz. Çocuk beşikte olsaydı bilmiyorum ne olacaktı. Gecenin o saatinde çıktık evden. Gidecek yer de yok, arabamıza gittik” dedi.

İstanbul Sultangazi ilçesine bağlı Cebeci Mahallesi’nde dün gece saatlerinde yaşanan olayda, evdeki seslere uyanan Gonca Çilesiz, büyük bir fareyi karşısında görünce çığlık attı.

FARE KORKUSUNDAN ÇOCUKLARINI ALIP KAÇTILAR

Çilesiz çifti, iki çocuklarını da alarak dışarı çıktı. Gece saatlerinde akrabalarında kalan Çilesiz ailesi, fare korkusundan evlerine tekrar giremedi. Çilesiz ailesi farelerden kurtulmak için yetkililerden yardım istedi.

”DEVAMLI SESLERİNİ DUYUYORUZ”

Farenin sesine uyanan Gonca Çilesiz, “Gece uyandığımda saat 4, 4.30 civarı bebek yanımdaydı. Su içmeye kalktım, beşikte bir fare. Bağırmamla kaçtı. Devamlı tavanda sesleri duyuyoruz. Bizden önceki kiracılar da aynı bu sorundan dolayı çıkmış. İki tane ufak bebeğim var. Çocuk beşikte olsaydı bilmiyorum ne olacaktı. Gecenin o saatinde çıktık evden. Gidecek yer de yok, arabamıza gittik.

”KEDİ KADAR BÜYÜK BİR FAREYDİ”

Eşim öğlen saatlerinde geldi yapıştırıcı falan koydu, fareyi çekyatın altında yakaladı. Oyuncakların arasında yakalayıp öldürdü. Baya büyük bir fareydi. Kedi kadardı, halen var burada, eşyalarım çöp oldu. Kiralık ev aramaya başladık, ne yapacağız bilmiyoruz. Çocukları alıp evden kaçtık” dedi.