Haluk Levent’in Soyadı Levent Mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, yaptığı yardımlarla biliniyor. Şarkıcının sosyal medya hesabındaki “Acil” ibaresi ise de yaptığı yardımlarla ilgili sanılıyordu. Ancak oyuncunun gerçek soyadının “Acil” olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Özellikle sosyal medyadan kendisine ulaşan kişilere ve afet dönemlerinde yaptığı yardımlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Haluk Levent’in soyadıyla ilgili detay, duyanların ağzına açık bıraktı. Sosyal medyadaki bir kullanıcı tarafından dikkat çekilen olayda, ünlü şarkıcının sosyal medya hesabındaki “Acil” ibaresine vurgu yapıldı.

HERKES YARDIMLARLA İLGİLİ SANIYORDU

Levent’in sosyal medya hesaplarındaki ibareyi herkes yardımlarla ilgili sanıyordu ancak gerçek öyle çıkmadı. Ünlü şarkıcının soyadının gerçekten Acil olduğu öğrenildi. Hayranları bu detay karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

KIZININ VE KARDEŞİNİN SOYADI ORTAYA ÇIKARDI

Ünlü şarkıcının Acil soyadını taşıdığı ise internet üzerinden yapılan aramalarda görüldü. Oyuncunun biyografi kısmında doğum adının Haluk Acil olduğu bilgisine yer verilirken, kızının adı ve soyadı Ela Acil, kardeşininki de Berkant Acil olarak verildi.