Deren Talu, Resti Çekti: Serenay Sarıkaya Varsa Ben Yokum

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu, geçtiğimiz yıl dünyaca ünlü bir şampuan markasının sosyal sorumluluk projesinde yer aldı. Aynı markanın reklam yüzü ise Serenay Sarıkaya’ydı. Marka bu yıl da farklı bir proje için Talu’ya teklif götürdü. Ancak Talu, annesinin ilişkisini bitirdiği iddia edilen Serenay Sarıkaya ile aynı projede yer almak istemedi.

“SERENAY’I OLDUĞU YERDE BEN YOKUM”

Takvim’de yer alan habere göre: Firma, Serenay ve Deren Talu’nun da içinde olduğu birkaç güzeli bir araya getirerek yeni bir proje yapmak istedi. Bunun için Deren’e teklif götüren firma yetkilileri, “Serenay’ın olduğu yerde ben yokum” cevabını aldı.

ANNESİ İÇİN TEKLİFİ REDDETTİ

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz, evlilik yolunda giden ilişkilerini ani bir kararla noktalamıştı. İlişkisi biten Yılmaz, kısa sürede Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladı. Haberi aldıktan sonra zor günler geçiren Samyeli konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Konduramamıştım” diyerek günlerce konuşulmuştu. Deren Talu’nun da projede yer almamasının nedeni olarak annesi gösterilmişti.