Yeni Mercedes Maybach Geliyor!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Esasında uçak motoru üretmek için 1909 yılında Wilhelm Maybach tarafından kurulan Maybach, 60’ların başında ise Mercedes bünyesine katıldı.

62 Landaulet, Exelero ve Maybach S600 gibi birçok efsane modelle karşımıza çıkan Mercedes Maybach, yok artık dedirtmek için yeniden geliyor.

Mercedes’in Reklamı Yasaklandı! Ateşli ve Havalı 6 Metrelik Yeni Maybach!

Penple Beach’te tanıtılacak olan yeni Mercedes Maybach için ilk ipucunu sosyal medyadan veren firma, Mercedes ve Mercedes’in tasarım şefi Gorden Wagener’in Instagram hesaplarından otomobile ait ilk görseli paylaştı.

“Ateşli ve Havalı. Yaklaşık 6 metrelik nihai lüks.” açıklaması ile paylaşılan görselde ise oldukça uzun bir motor kaputu, aşağı doğru şekillendirilen arka taraf ve coupe tavan çizgisi dikkat çekiyor.

maybach.jpg

Altyapısında S Sınıfı Coupe’nin platformunu kullanacak olan yeni Maybach ayrıca işçilik ve malzeme kalitesi tarafında ise Rolls Royce, Aston Martin ve Bentley’den bile daha iyi olması bekleniyor.

Rolls Royce Wraithe rakip olması beklenen uzun dingil mesafeli, şu ana kadarki tüm Maybach modellerinden çok daha farklı olacak olan yeni Maybach’in Pebble Beach Concours d’Elegance’da üzerindeki perdeyi kaldırması bekleniyor.