Tuniğin Altına Ne Giyilir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Tuniğin altına ne giyilir başlıklı yazımızda trend tunik kombinleri, tunik nasıl kombin edilir; tunik altına nasıl pantolon giyilir? Tunik pantolon kombinleri, tunik tayt kombinleri gibi detayları birlikte görelim.

Tuniğin Altına Ne Giyilir?

Birkaç sezon öncesine kadar tunik modelleri denilince akla tesettür giyim gelmekteydi. Ancak günümüzde bu düşünce tamamen değişti. Her yaşta ve her kesimden bayan tunik kombini kullanmaktadır.

Tunik kombinleri

Tunik ne ile giyilir diyenler için tunik kombinleri hakkındaki modacı görüşlerini paylaşacağız. Tunik kombini pantolon ile ve etek ile yapılmaktadır. Tunik altına kullanılacak pantolon modelleri ve etek modelleri tunik modeline göre değişmektedir. Aşağıda konu hakkındaki detayları bulabilirsiniz.

Tunik Altına Ne Giyilir?

Tunik kombinleri denilince akla pantolon gelmektedir. Kot pantolon tunik kombini, kumaş pantolon tunik kombini, tayt tunik kombini her türlü ortamda kullanılan tunik kombinleri arasında yer almaktadır.

Pantolon tunik kombinleri doğru parçalarla yapılırsa günlük kombinler dışında özel günlerde bile kullanılabilir.

Doğru tunik kombinleri için tunik kumaşları ve modelleri önemli hale gelmektedir.

Tunik Ne İle Giyilir?

Tuniğin altına giyeceğiniz şeye tunik modeliniz ve kumaşınız karar vermektedir. Örneğin; kapüşonlu, cepli spor tunik ile kot pantolon kombini yapabilirsiniz. Bahsettiğimiz tunik pantolonu altına spor ayakkabı en doğru tercih olacaktır.

Dantelli tunik altına dar paça pantolon, kumaş pantolon, slim fit pantolon, havuç paça pantolon ve opak çorap kullanabilirsiniz. Salaş tunik modelleri ile dar kesim pantolon modelleri daha doğru seçim olacaktır.

Tunik neyle giyilir

Tunik kombini yapmadan önce gideceğiniz mekanı göz önüne almalısınız. Eğer şık bir davete veya akşam yemeğine gidecekseniz kumaş pantolon üstüne tunik gömlek kombin yapabilirsiniz.

Eğer tunik gömlek salaş ise deri tayt veya parlak görünümlü tayt kullanarak şık pantolon tunik kombin yapabilirsiniz. Bu kombinde tunik pantolon ayakkabı kombini için ise ince topuklu şık bir ayakkabı, abiye çanta ve şık bir kolye ile kullanarak kombini tamamlayabilirsiniz.

Yazlık Tunik Kombinleri

Yaz günlerinde de sıklıkla kullanılan tunik modelleri günlük tunik kombinleri olarak da sıklıkla kullanılmaktadır. Yazlık tunik kombinleri için tunik altına şort, tayt kullanabileceğiniz gibi düğmesiz uzun kot tunik altına pantolon, tayt veya etek giymeden de şık kombinler yapabilirsiniz.