Messi’yi Aralarında Görmek İstiyorlar

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Samuel Eto’o’ya aniden çok kulüpten öneri yaklaştığını fakat deneyimli futbolcunun kulüpten ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Samuel Eto’o’ya öneriler yaklaştığını anlatarak, “Eto’o’ya aniden çok öneri var. Kendisinin de bu önerilerden bilgi kapasitesi var. Antalya’da çok mutlu ve ayrılmayı düşünmüyor. Olur da baş döndürücü öneri gelirse ve kendisi de gitmek isterse aktarmagerçekleşebilir. Biz ona ‘git’ diye baskı yapmayız. Kendisi isterse saygı duyarız” dedi.

FIFA Altın Top (Ballon d’Or) Ödül Töreni’ne Antalyaspor şeklinde ilk defa katıldıklarına ilgi çeken Gültekin Gencer, senedızları Eto’o’nun da senenin 11’ine mükafat verdiğini ve kendileri amacıyla bu durumun gurur verici olduğunu kaydetti.

Dünya senedızlarının Eto’o’ya büyük bir saygı duyduğunu ve “idol” gibi gördüklerini izah eden Gencer, “Messi, mükafatı aldıktan sonra hususi odada ilk bizi ağırladı. Altıntop ile fotoğraf çektirdik. Eto’o, Messi’ye ‘Seni başkanımla tanıştıracağım. 5 sene sonra hazırlan seni aktarma edecek’ dedi. Messi de güldü. Niye olmasın yani?” diye konuştu.

“5 sene sonra Messi’nin aktarımıni düşünür müsünüz?”

Bu sırada bir gazetecinin “5 sene sonra Messi’nin aktarımıni düşünür müsünüz?” şeklindeki sorusuna Gencer, şu cevabı verdi:

“Eto’o aktarımınde bizi eleştirenler oldu. Antalyaspor başkanlığı bundan sonra basit değil. Eto’o aktarımı gerçekleştiğinde ‘Bizden sonra ileriki yönetimler 5 sene sonra Messi’nin aktarımıni düşünüyor olması gerekir’ demiştim. Biz yeni yönetimlere yolu açtık ve 5 sene eskiden öneriyi yaptık. Bizden sonra ileriki yöneticiler senedız avına Messi’den başlayabilir. Artık dünya senedızları Antalyaspor’u biliyor.”