Lokomotiv Moskova, Manuel Fernandes ile Yollarını Ayırdı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Rusya Ligi ekibi Lokomotiv Moskova, ismi zaman zaman Galatasaray ile anılan Portekizli futbolcu Manuel Fernandes ile yollarını ayırdı. Lokomotiv Moskova Genel Menajeri Vasily Kiknadze, yaptığı açıklamada Fernandes ile yollarını ayırdıklarını belirtti.

”KARİYERİNİ TÜRKİYE’DE SÜRDÜREBİLİR”

Vasily Kiknadze, yaptığı açıklamada ”Fernandes’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Kış transfer döneminde açık bir şekilde takımdan ayrılmak istediğini söylemişti. Fernandes için bize gelen resmi bir teklif yok ama gazetelere göre kariyerini Türkiye’de sürdürecek. Ancak bunun için biz bir şey diyemeyiz. Eğer Fernandes kendini hazır hissediyorsa başka bir yerde rahatlıkla oynayabilir.” diye konuştu.

MUSTAFA CENGİZ AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada ”Lokomotiv Moskova, Manuel Fernandes’i bize teklif etti. Futbolculuğunu beğenirim ama ‘Siz niye bırakıyorsunuz?’ dedik, cevaplamadılar. Mali şartları o zaman uygun gelmedi. Mali şartları uygun olan her şeyi değerlendiririz. Fatih Hoca ile o zaman bu transferi konuşmadık.” sözlerini kullanmıştı.