Hangi Kredi Kartı Daha Fazla Avantajlıdır?

   2026 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Hangi kredi kartı daha fazla avantajlıdır? Sorusuna yanıt vermek ve sizleri bu konu hakkında bilgilendirmek istiyoruz. Kredikampanya.com sitesinin ekonomiyle alakalı birçok konuda geniş kapsamlı bir hizmeti bulunmaktadır. Gecikmez faiz oranları, nakit faiz oranları ve alışveriş seçenekleri gibi birçok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Öncelikle, alışveriş faiz oranları ve nakit faiz oranlarının %2,12, gecikme faiz oranlarının ise %2,65 oranında bulunduğunu belirtmek isteriz. Her kredi kartının yıllık aidat ücretlerinin bulunduğunu ve değişiklik gösterdiğini de eklememiz gerekiyor. Bu ücretlerin 15 ile 100 TL arasında bir değişiklik gösterdiği bilinmektedir. Şimdi, Garanti, Yapı Kredi ve Akbank kredi kartlarının özelliklerini anlatacak ve En avantajlı kredi kartı seçimi konusunda yardımcı olacağız.

Garanti Bankası Bonus Card

Oldukça avantajlı bir kredi kartı olan bonusla birlikte, apartman aidatı, kira ve beyaz eşya taksitlerinizi sabit bir şekilde kredi kartınızdan ödeyebilir ve sorunsuz bir süreç yaşayabilirsiniz. Bu hizmetlerinizin bedeli ise, sadece 2,50 TL olmaktadır. Alışveriş seçenekleri ve ödeme opsiyonlarıyla da birçok insan tarafından tercih edilmektedir.

Yapı Kredi World Card

World Card ile birlikte resmi kurumlarla anlaşmalı olan ödeme seçeneklerine sahip olabilirsiniz. 100 TL’lik bir fatura için ortalama 1 TL işlem bedelinin bulunduğunu söylemeliyiz. Alışveriş seçenekleri ve bonuslarıyla da dikkat çeken World Card, nakit avans ve düşük faiz oranıyla da memnuniyetle kullanılmaktadır.

Akbank Axess Kredi Kartı

Axess kredi kartının 50, Yapı Kredi Worl Card’ın ise yıllık ücreti 55 TL’dir. Üç bankanın alışveriş fırsatları ve bonusları değişkenlik göstermektedir. Axess’le yapacağınız her alışverişte chip para kazanabilirsiniz. Ödeme opsiyonlarındaki kolaylık ve taksit seçeneklerindeki genişlik sebebiyle tercih edilen Axess, nakit avans seçeneğiyle de büyük bir beğeni toplamaktadır.

World Card ile gerçekleştireceğiniz alışverişlerde ‘’World Puan’’ kazanabilirsiniz. Bonus Card ile yapacağınız her alışveriş de 1 bonus eşittir 1 TL’ye eşit olmaktadır. İşlem farklılıklarının dışarınsa otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Doğalgaz, elektrik, telefon ve benzeri faturalarınızı ücret ve komisyon ödemeksizin gerçekleştirebilir ve kazancınızı pekiştirecek bir Kredi kartına sahip olabilirsiniz.

Diğer Haberler

Enflasyonda Yükseliş Durmuyor

Piyasaların merakla beklediği enflasyon verisi açıklandı. Buna göre TÜFE'deki de...

Merkez Bankası Yıl Sonu Enflasyon Tahminini Yükseltti

Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 8,9'dan yüzde 12,1'e, 2021 son...

FETÖ'cü Memurlar İçin Prim Ödeme Uygulaması Değişti

FETÖ'cü memurlar için prim ödeme uygulaması değişti. SGK emeklilik keseneklerini...

Taksicilere ÖTV Kalktı Lüks Araçlar Taksi Yapıldı

Ticari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle birlikte Adana'd...

CHP'den Asgari Ücret Zammı Önerisi: En Az 3 Bin 100 Lira Olmalı

Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar tahmininin yüzde 32,77 oranında arttığını beli...

İsveç Ekstra Havalimanı Vergisi Alacak

Avrupa Birliği'nin, iklim değişikliğiyle mücadele önlemleri kapsamında 2012 yılı...

Salih Tatlıcı'nın 3 Milyar Dolarlık Serveti 2. Eşi ve Oğluna Kaldı

1960'larda İstanbul'da açtığı tatlıcıyla iş hayatına atılan ve 20 yılda Türkiye'...

Tütün ve Alkollü İçki Satış Belgelerine Zam

Tütün ve alkollü içki satış belgelerine yüzde 122.9 oranında zam geldi. Buna gör...

Rahmi Koç: "Dünyada Müthiş Bir Rekabet Başlayacak"

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, Koç Holding'in kurumsal dergisi Bizden Habe...

Yakıtta Asıl Zam Henüz Geride Olabilir

Akaryakıt fiyatlarını belirleyen EPGİS'in Başkanı Fesih Aktaş, Eşel Mobil Sistem...

Memur ve Emekliye Yılbaşında Verilecek Zam

Ocak ayında asgari ücretliler gibi memur ve emekli de zam alacak. Maaş artışında...

Asgari Ücrete Zammı İşten Çıkarmalar Artar Mı?

Birçok vatandaş, asgari ücrete yapılacak zamla işten çıkarmaların hızlanmasına d...

Türk-İş ve Hak-İş Alınan Karardan Memnun

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu, Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu, Tü...

4 Gıda Firmasına Soruşturma Açıldı

Rekabet Kurumu, Danone Tikveşli Gıda ve İçecek Sanayi ve Ticaret AŞ, Eti Gıda Sa...

BDDK, Yurt Dışı Yerleşiklere TL İşlem Kısıtlamasını Şartlı Olarak Kaldırdı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, nisan ayında bankaların, konsolidasyon...