Hangi Kredi Kartı Daha Fazla Avantajlıdır?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Hangi kredi kartı daha fazla avantajlıdır? Sorusuna yanıt vermek ve sizleri bu konu hakkında bilgilendirmek istiyoruz. Kredikampanya.com sitesinin ekonomiyle alakalı birçok konuda geniş kapsamlı bir hizmeti bulunmaktadır. Gecikmez faiz oranları, nakit faiz oranları ve alışveriş seçenekleri gibi birçok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Öncelikle, alışveriş faiz oranları ve nakit faiz oranlarının %2,12, gecikme faiz oranlarının ise %2,65 oranında bulunduğunu belirtmek isteriz. Her kredi kartının yıllık aidat ücretlerinin bulunduğunu ve değişiklik gösterdiğini de eklememiz gerekiyor. Bu ücretlerin 15 ile 100 TL arasında bir değişiklik gösterdiği bilinmektedir. Şimdi, Garanti, Yapı Kredi ve Akbank kredi kartlarının özelliklerini anlatacak ve En avantajlı kredi kartı seçimi konusunda yardımcı olacağız.

Garanti Bankası Bonus Card

Oldukça avantajlı bir kredi kartı olan bonusla birlikte, apartman aidatı, kira ve beyaz eşya taksitlerinizi sabit bir şekilde kredi kartınızdan ödeyebilir ve sorunsuz bir süreç yaşayabilirsiniz. Bu hizmetlerinizin bedeli ise, sadece 2,50 TL olmaktadır. Alışveriş seçenekleri ve ödeme opsiyonlarıyla da birçok insan tarafından tercih edilmektedir.

Yapı Kredi World Card

World Card ile birlikte resmi kurumlarla anlaşmalı olan ödeme seçeneklerine sahip olabilirsiniz. 100 TL’lik bir fatura için ortalama 1 TL işlem bedelinin bulunduğunu söylemeliyiz. Alışveriş seçenekleri ve bonuslarıyla da dikkat çeken World Card, nakit avans ve düşük faiz oranıyla da memnuniyetle kullanılmaktadır.

Akbank Axess Kredi Kartı

Axess kredi kartının 50, Yapı Kredi Worl Card’ın ise yıllık ücreti 55 TL’dir. Üç bankanın alışveriş fırsatları ve bonusları değişkenlik göstermektedir. Axess’le yapacağınız her alışverişte chip para kazanabilirsiniz. Ödeme opsiyonlarındaki kolaylık ve taksit seçeneklerindeki genişlik sebebiyle tercih edilen Axess, nakit avans seçeneğiyle de büyük bir beğeni toplamaktadır.

World Card ile gerçekleştireceğiniz alışverişlerde ‘’World Puan’’ kazanabilirsiniz. Bonus Card ile yapacağınız her alışveriş de 1 bonus eşittir 1 TL’ye eşit olmaktadır. İşlem farklılıklarının dışarınsa otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Doğalgaz, elektrik, telefon ve benzeri faturalarınızı ücret ve komisyon ödemeksizin gerçekleştirebilir ve kazancınızı pekiştirecek bir Kredi kartına sahip olabilirsiniz.