Galatasaray Futbol Takımı’na İtalyan Sponsor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Yapılan anlaşmaya göre, sezonun kalan bölümü ve ileriki sezonu amacıylae alan 1 1 yıllik sözleşme kapsamında sarı-kırmızılı kulüp, yıllik 500 bin dolar gelir elde edecek. Galatasaray Futbol Takımı’nın, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında giydiği çoraplarda Ariston logosu yer alacak.

Türk Telekom Arena’da düzenlenen imza törenine sarı-kırmızılı kulübün idare kurulu delegesi İsmail Sarıkaya ve Ariston Thermo Group Merkez Asya ve Romanya Genel Müdürü Turgay Dağ katıldı.

Törende konuşan İsmail Sarıkaya, Galatasaray’ın Türkiye’nin en mühim sportif markası olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Sportif marka manasında yalnızca kendimizle yarışıyoruz. Bunda da iddialıyız. Uluslararası kurumların bu yıl içerisinde yaptığı değerlendirmede, Galatasaray, marka sayısal sayısal değeri ve elde ettiği gelir bakımında dünyada ilk 20 kulüp arasında. Bu marka sayısal sayısal değerine bağlı şeklinde, iş birliği yapacağımız firmalara fazla ehemmiyet veriyoruz. Bu firmaların bölümünde kendilerini kanıt etmelerinin fazla mühim olduğunu düşünüyoruz. Ariston da bölümünde kendini kanıt etmiş bir marka. Bu imzayı bir iş birliğinin ilk aşaması şeklinde görüyoruz. Gelecek yıl yalnızca çorapta değil, başka reklam alanlarımızda Ariston’u görmek istiyoruz.”

Turgay Dağ ise kendileri yönünden mühim bir anlaşmaya imza attıklarını vurgulayarak, “Şirketime bu tür bir markayı kazandırdığım amacıyla fazla mutluyum. Aynı vakitte taraftarı olduğum ve gönül verdiğim grup amacıyla fazla mutluyum. Ben, doğmadan evvel Galatasaraylı olanlardanım. İsmim, Turgay Şeren’den ötürü Turgay konulmuş. Ben oldukça doğmadan ailem Turgay ismini vererek, beni Galatasaraylı yapmış. Benim amacıyla ayrı bir gurur kaynağı. Dünyada ilk 5 firma içerisindeyiz. Galatasaray’ın marka sayısal sayısal değeri bizim amacıyla fazla mühim” ifadelerini kullandı.