Eski Milli Oyuncu Olcay Şahan Kariyerini Sonlandırdı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Bir dönem Milli takımda ve Beşiktaş’ta son derece etkili performanslar gösteren ve birçok kesimin takdirini kazanan milli futbolcu Olcay Şahan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada futbolu bıraktığını açıkladı.

Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşım ile birlikte veda paylaşımı yapan milli futbolcu mesajında hüzünlü olduğunu bir o kadar da gururlu ve başarıya ulaşmış olarak hissettiğini vurguladı. Olcay Şahan futbol kariyerine Almanya’da başlamıştı.

Milli takımda forma giydi

Almanya’da pek çok önemli takımda forma giyen Olcay Şahan Duisburg ve Kaiserslautern takımlarında göstermiş olduğu başarı ile birlikte Almanya’da kendinden söz ettirmeyi başladı. Kariyerindeki en büyük çıkışı ise 2012-2017 siyah-beyazlı forma ile yaşadı.

Beşiktaş ile 180 maça çıkan ve 35 gole imza atan Olcay Şahan bu başarılı performansı ile milli takımada canlisitebahis.com aracılığı ile seçilmişti. Milli formayla 29 maça çıkan Olcay Şahan Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Trabzonspor, Denizlispor ve en sonda Yeni Malatyaspor takımlarında forma giymişti. bethanypa.com haber sitesinin edindiği bilgiye göre 34 yaşında futbolu bırakma kararı aldı.