Fethiye The Bay Beach Hotel İle Mükemmel Tatil!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Mükemmel bir tatil deneyimi mi yaşamak istiyorsunuz? Doğal bir ortamda unutulmaz bir tatil fırsatı sunan Fethiye The Bay Beach Hotel; tam da aradığınız fırsatları sizlerle buluşturuyor. Konuklarının konforlu için tüm ayrıntıların düşünüldüğü bir otel olarak karşımıza çıkan bu tesis, ülkemizde ve dünyada nadir oteller arasında yer alıyor. Hem konumu itibariyle hem de hizmet standartları itibariyle oldukça ayrıcalıklı bir tatil vaat etme kapasitesine sahip olan Fethiye The Bay Beach Hotel, tam anlamıyla harika bir tatil deneyiminin iddialı bir adresi olarak karşımıza çıkıyor.

Toplamda 51 üniteye sahip olan Fethiye The Bay Beach Hotel, hemen her tarza hitap edebilen konaklama fırsatlarını sizlerle buluşturuyor. Standart odalarıyla ön plana çıkan bu tesiste toplamda 20 adet standart oda da yer alıyor. Fethiye denize sıfır otel denildiği zaman akla ilk gelen tesis olan Fethiye The Bay Beach Hotel’de 12 adet standart tarzda bungalov, 5 adet Deluxe Bungalov ile 2 adet de Deluxe Suite Bungalov bulunuyor. Ailenizle birlikte harika bir tatil deneyimi yaşama konusunda üst düzeyde bir çalışmanın adresi konumunda yer alan Fethiye The Bay Beach Hotel’de 3 adet de Family Suites yer alıyor. Bir de Pasha Suitesi bulunan otel, tam olarak konforlu bir tatil keyfini sizlerle buluşturuyor!

Fethiye The Bay Beach Hotel ile Unutulmaz Bir Tatil

Oldukça avantajlı bir konuma sahip olan Fethiye The Bay Beach Hotel; Dalaman ile Fethiye karayolu üzerinde konumlanmış durumda. Sığla Ormanlarıyla kaplı olan Günlüklü Koyunda yer alan bu tesis, tam olara çevre dostu bir konsepte de sahip! Kendine özgü bir mimarisi de bulunan otelde konuklar için tüm detaylar da düşünülmüş. Fethiye balayı oteli konseptine de uygun bir şekilde hizmet sunan Fethiye The Bay Beach Hotel; son zamanlarda adından sıklıkla söz ettirmeyi de başarıyor!

Çevre dostu bir hizmet anlayışına sahip olan Fethiye The Bay Beach Hotel, aynı zamanda doğaya saygılı bir vizyonu da yansıtıyor. Dalaman Havalimanına sadece 38 km mesafede yer alan otel, aynı zamanda Göcek şehir merkezine de sadece 10 km mesafede yer alıyor. Bununla birlikte Fethiye kent merkezine sadece 17 km mesafede yer alan otelin ulaşım konusunda alternatif lokasyonlara sahip olduğu da biliniyor. Toplamda tam 300 bin m2’lik bir alanda etkinlikler düzenleyebilen Fethiye The Bay Beach Hotel, tam da aradığınız bir tatil deneyimini sizlerle buluşturuyor!

Hemen Rezervasyon İçin:

Fethiye The Bay Beach Club Hotel

0252 424 09 73