Dijital Baskı Fiyatları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Baskı türlerinde pek çok çeşit bulunuyor. Lightbox bu türler arasında sıklıkla tercih edilen baskılardan biridir. Lightbox dijital baskılar, üzerinde kumaş baskıdan yapılmış görsellerden oluşuyor. Bu kumaşlar birbirinden farklı desen ve yüzeyde olabilir. Lightbox dijital baskılar genelde UV baskı tekniği ile yapılır. LED ışıklarla yüksek oranda ışıklandırma yapılıyor.

Görünüm olarak ışıklı pano ortaya çıkıyor. Bu panolarda pek çok alanda kullanılıyor. Karanlık loş alanlarda bu tablolar, rahatlıkla kullanılabilir. Tanıtımı yapılmak istenen ürünlerin lightbox dijital baskı ile başarılı bir tablo ile ilgi çekmesi sağlanır. Firmamız bu baskı türünde oldukça başarılı işler çıkarır. Bu yüzden dilediğiniz boyutta ve baskıda firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Dijital Baskı Fiyatları

Dijital baskı fiyatları bize verdiğiniz ürününün boyutu ve türüne göre değişir. Bu konuda baskes fiyatlarıboyutuna göre farklılık gösteriyor. Bu konuda firmamızdan siparişinizi oluşturarak, detaylı bilgi almanız mümkündür.

Baskı türlerinde duratrans baskı türü de sıklıkla kullanılan bir baskı türüdür. Özellikle büyük boyutlarda yapılabildiği için dış alanlarda sıklıkla tercih ediliyor. Ayrıca duratrans baskılar, yağmur, kar gibi olumsuz hava şartlarından etkilenmiyor. Bu anlamda pek çok markanın başlıca tercih ettiği baskı türleri arasında yer alıyor.

Firmamız tüm baskı türlerinde, en iyi fiyat garantisi ile kaliteli bir hizmet sunuyor. Son teknoloji makinelerimizle en iyi baskı hizmetini sizlere sunuyoruz. Her türlü baskı işlemleri için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.