Başbakan Davutoğlu’ndan tedavi gören çocuklara ziyaret

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Van Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören çocuklarla bir araya geldi.

Başbakanlık Basın Merkezi, Davutoğlu’nun bugün açılışını yaptığı 500 yataklı hastanede yatan çocukları ziyaretine ilişkin görüntüleri paylaştı.

Tedavi gören çocuklarla tek tek ilgilenerek, oyuncak dağıtan, bebekleri kucağına alarak seven Davutoğlu, ailelerle de sohbet etti.

Başbakan Davutoğlu, “adaşım” dediği Ahmet adlı çocuğu, İstiklal Marşı’nın on kıtasını ezbere okuması üzerine kutladı.

Hastane personeliyle hatıra fotoğrafı da çektiren Davutoğlu’na ziyareti sırasında beraberindeki bakanlar ve ilgililer eşlik etti.

Başbakan Davutoğlu’ndan, şehit ailelerine taziye ziyareti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şırnak’ın Silopi ilçesinde şehit olan jandarma er Abdulhalik Araz ile Iğdır’da şehit olan polis memuru Haluk Varlı’nın ailelerini ziyaret etti.

Davutoğlu, AK Parti İl Başkanlığından, Silopi’de 4 Ağustos 2015’te, General Zeki Durnalık Kışlası’ndaki nöbet kulübesine düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit düşen jandarma er Araz’ın ailesinin Seyrantepe Mahallesi’ndeki evine geldi. Davutoğlu, Araz’ın annesi Şevkiye ve babası Sami Araz’a başsağlığı diledi.

Terör örgütü PKK’nın 8 Eylül 2015’te Iğdır’da Dilucu sınır kapısındaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden polis ekibine yönelik bombalı saldırısında şehit olan polis memuru Haluk Varlı’nın ailesine de taziye ziyaretinde bulunan Davutoğlu, şehit babası Yusuf Varlı’ya başsağlığı dileklerini sundu.