Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takımına Tapuları Verildi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Geçtiğimiz haftalarda büyük bir başarı elde ederek Avrupa Şampiyonasında Şampiyonluk elde eden Ampute milli takımımız için Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, söz verdiği evlerin tapusunu kendilerine vermiş bulunuyor.

Ağaoğlu Maslak 1453’te yapılan basın toplantısında, Ali Ağaoğlu’yla birlikte Ampute Milli Takımı Teknik Direktörü Uğur Özcan ile sporcular dahil oldu. Basın toplantısında, 13 sporcuya ve teknik direktör Özcan’a Çekmeköy’de bulunan dairelerin tapuları noter eşliğinde takdim edildi.

Ampute milli takıma verdiği sözleri yerine getirdiğinden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Ali Ağaoğlu, şunları kaydetti:

“İLERLEYEN ZAMANLARDA DA ONLARLA BİRLİKTE OLACAĞIM”

“Üzülerek söylemem gerekir ki sabah duyduğumuz haberden dolayı çok üzgünüm. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Biz burada güven içinde duruyorsak kahraman mehmetçiğimizin orada verdiği mücadele sayesindedir. Dünya kaos içinde biz de coğrafya olarak zor günler geçiriyoruz. Ülkenin birliğini her zamandan daha çok ihtiyacımız var. Göğsümüzü kabartan, milli birliğimizi pekiştiren ampute takımımıza teşekkür ediyorum. Çalışmak azmetmek başarıyı getirir. Her şeyi devletten beklememek lazım. Arkadaşlarımızın yaptıklarının hiç bir zaman bedeli yok. Biz sadece üzerimize düşeni yaptık. Kaptanın dışında diğer arkadaşlarımızın dairesi yokmuş. Allah hepsine güle güle oturmayı nasip etsin. Her zaman onların yanında olacağım.”

 

Ağaoğlu, evlerin yer aldığı projenin 20-24 ay içinde bitireceğini ve sporcuların bu süreden sonra dairelerine yerleşebileceğini aktardı.

OSMAN ÇAKMAK: ASLA DURMAK YOK ÇALIŞMAYA BAŞARMAYA DEVAM

Ampute Milli Takımı’nın kaptanı Osman Çakmak ev hediye eden Ağaoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Güneydoğu gazisi olduğunu hatırlatan Osman Çakmak, “Sabah aldığımız haber bizi üzüntüye boğdu. Bizi yıldıramazlar. Şehitte veririz gazi de oluruz ama vatanın bütünlüğünü bozdurmayız. Sayın Cumhurbaşkanımız ile geçen hafta birlikteydik. ‘Asla pes etmek yok başaraya devam’ sözü var. Bu yönde hareket edeceğiz. Bize destek verenlerden Allah razı olsun. Ali Bey herkesi söz verdiği evi verdi. Allah razı olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.

BARIŞ TELLİ: ANNEMİN RÜYASI GERÇEK OLDU

Milli sporcu Barış Telli ise annesine verdiği ev sözünü böyle bir hediyeyle tuttuğunu aktararak, “Annemin rüyasını gerçekleştirmiş oldum. Ali ağabeye, ailesine çok teşekkür ediyorum. Allah her zaman birlik beraberliğimizi bozmasın.” dedi.

Ampute Milli Takımı’nın öbür oyuncuları Serkan Dereli, Feyyaz Gözaçık ve Rahmi Özcan da Ali Ağaoğlu’na yardımlarından dolayı teşekkür ederek, başarıların süreceğini söyledi.