Ankaragücü’nün Bayrağı Köprüye Asıldı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Süper Lig şampiyonluğu kadar birinci ligden bir üst lige çıkmayı başaran takımlarda çeşitli kutlamalar yapmaya devam ediyor. İstanbul’da bulunan 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne Trabzonspor’un bayrağının yanına Ankaragücü’nün bayrağı da asılmış oldu.

Boğaz’da Ankaragücü Bayrağı

Birinci Lig’de çok iyi bir şekilde mücadele eden ve Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Ankaragücü’nün taraftarları Boğaz’a bayraklarını asarak gururlarını ilan etti. Geçen yıl bir alt lige düşen Ankaragücü gelecek sezon yeniden Süper Lig’e yükselerek taraftarlarını gururlandırdı. Sarı lacivertli formayı giyen Ankaragücü ekibi bayraklarını Trabzonspor bayrağına komşu olarak astılar.

50tl deneme bonusu

Geçen haftalarda Süper Lig şampiyonu Trabzonspor takımının bayrağı taraftarları tarafından İstanbul Boğazının en güzel köşesine asılmıştı. TFF birinci ligini şampiyon olarak bitiren Ankaragücü’de geçen günlerde bayrağını Trabzonspor’a yakın bir şekilde astı. Bir yıldır birinci ligde mücadele eden sarı lacivertli ekip tekrardan süper lige çıkarak büyük bir başarı elde etti.

Büyük Başarı Elde Ettiler

Geçen yıl küme düşerek Süper Lig’e veda eden Ankara ekiplerinden Ankaragücü spor tekrardan yükselme şansı elde etti. Şampiyon olarak birinci ligi bitiren sarı lacivertli ekip böylece bir yıllık aradan sonra tekrar aynı kulvara çıkma şansını elde etti. Bu duruma çok sevinen Ankaragücü taraftarı ise bayraklarını İstanbul Boğazına asarak şampiyonluklarını bir kez daha ilan etmiş oldu. Trabzonspor ile yan yana bayraklarını asmış olan Ankaragücü en güzel manzaralardan birisine doğru dalgalanıyorlar.