The Woman Studio Aksaray Kuaför

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

The Woman Studio müşterilerinin saçları ile göz kamaştırmasını sağlamaya devam ediyor. Saç tasarımından kesim, boyama ve bakım işlemlerine kadar ihtiyaçlarına çözüm üretiliyor. Ayrıca, cilt bakımı ve epilasyon gibi uygulamalarla müştelerilerinin güzelliklerini taçlandırmaları sağlanıyor.

Ferit Yüksel’in kurucusu olduğu The Woman Studio da müşterilerin istekleri doğrultusunda en iyi hizmet verilmektedir. Güzellik merkezlerinin yanlış uygulamaları nedeniyle sorun yaşayan binlerce kadın bulunuyor. Tecrübe ve uzmanlaşmanın önemi güzellik sektöründe de önem taşıyor. Saçlarınızı emanet ettiğiniz insanın işinin ehli olması rahat bir nefes almanıza yardımcı olacaktır. Sadece güzellik değil, sağlık açısından da hassasiyetler göz önüne alınmaktadır. Epilasyon, kirpik lifting, dudak renklendirme, dipliner, eyeliner, mikroblading ve kaş silme işlemlerinde eğitimli personellerin kullanılması önem taşımaktadır. Yaklaşık 60 ila 120 dakika arasında süren işlemler sonucu muhteşem bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Epilasyon işlemi içinse buzlu epilasyon cihazı kullanılmaktadır. Teknolojik olarak son trendlerin yakalanması müşterinin acısız şekilde işlemlerini tamamlamasını sağlayacaktır. Epilasyon esnasında cilt korumasının sağlanması gerekmektedir. Müşteriyi doğru şekilde yönlendirmek ve güzellik ihtiyacını karşılarken sağlığına da dikkat etmesini sağlamak öncelik olarak belirlenmelidir. The Woman Studio hizmetlerinin karşılığında kadınların sık sık tercih ettiği bir merkez haline gelmiştir. Saç yapım işlemlerinde de farklı tarzda modellerin uygulandığı görülmektedir. Örgü modelleri, çivi maşa, fön paketi sayesinde yeni ve modern bir görünüm yakalamanız sağlanmaktadır.

The Woman Studio cilt bakımı yaptırmak isteyen müşterilerine de seans sistemi üzerinden hizmet vermektedir. Cilt temizliği, canlandırma, akne ve siyah nokta temizlenmesi, yaşlanma karşıtı işlemler gibi müşterinin özel ihtiyaçları karşılanmaktadır. Geleneksel yöntemlerinde kullandığı The Woman Studio da ağda da uygulanmaktadır. Sadece kadınlar için değil, çocuklar içinde saç kesimi yapılır. Çocuğun saç kestirmekten korkmasını önleyecek şekilde sıcak ve samimi bir yaklaşım sergilenir. Özel günlerinizde de gelin başı, kına başı gibi farklı saç modelleri için randevu sistemiyle gelinlere hizmet verilmektedir. Ayrıca, saç ile makyajın birbirine uygun şekilde hazırlanması sağlanmaktadır. Profesyonel bir ekip gelinin her türlü ihtiyacını karşılamak için çalışmaktadır. Manikür, pedikür, ağda, profesyonel makyaj ve saç yapımı paket halinde satın alınabilir.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

FACEBOOK:  https://www.facebook.com/thewomanaksaray/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/thewomanaksaray/