Beşiktaş’ta ara transfer dönemi öncesinde kadro yapılanması için çalışmalar hız kazandı. Teknik direktör Vincenzo Italiano’nun raporu doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlı yönetim, özellikle savunma hattındaki sorunları gidermek için transfer hazırlıklarına başladı. Stoper bölgesine takviye yapmayı planlayan Beşiktaş’ta yabancı kontenjanında yer açılması da öncelikli hedefler arasında bulunuyor. Bu doğrultuda takımdan ayrılması planlanan ilk futbolcunun Milot Rashica olduğu öğrenildi.
Beşiktaş, son haftalarda savunmada yaşadığı sıkıntıları çözmek amacıyla ara transfer dönemine yönelik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Siyah-beyazlı takımın son 8 resmi karşılaşmada kalesinde 15 gol görmesi, teknik heyetin savunma hattındaki eksikliklere odaklanmasına neden oldu.
Teknik direktör Vincenzo Italiano’nun özellikle stoper bölgesinde kadronun güçlendirilmesini istediği belirtiliyor. Yönetimle yapılan değerlendirmelerin ardından transfer planlamasının şekillenmeye başladığı ve yeni oyuncular için çalışmaların yürütüldüğü ifade ediliyor.
Beşiktaş’ın hedefi, savunmada daha istikrarlı bir görüntü ortaya koyabilecek isimleri kadrosuna katarak takımın performansını yükseltmek.
Ara transfer döneminde kadrosunda değişikliğe gitmeye hazırlanan Beşiktaş’ta takımdan ayrılması beklenen ilk isim Milot Rashica oldu.
Kosovalı kanat oyuncusunun teknik heyetin planlamasında geri planda kaldığı ve bu sezon ortaya koyduğu performansın beklentileri karşılamadığı belirtiliyor. Siyah-beyazlı formayla 8 karşılaşmada görev alan Rashica’nın yalnızca 1 gollük katkı sağlaması, ayrılık kararında etkili olan unsurlar arasında gösteriliyor.
Yönetimin, yabancı oyuncu kontenjanında yer açmak ve yeni transferlere kadroda alan oluşturmak amacıyla Rashica ile ocak ayında yollarını ayırmayı planladığı ifade ediliyor.

Beşiktaş yönetimi, ara transfer döneminde kadroya dahil edilecek yabancı futbolcular için mevcut kadroda değişiklik yapmayı planlıyor. Bu nedenle takımdan ayrılacak oyuncuların belirlenmesi, transfer çalışmalarının önemli bir bölümünü oluşturuyor.
Milot Rashica’nın takımdan gönderilmesiyle birlikte yabancı kontenjanında yeni bir alan oluşturulması hedefleniyor. Böylece teknik direktör Vincenzo Italiano’nun istediği oyuncuların transfer edilmesi için yönetimin eli rahatlayacak.
Siyah-beyazlı yönetimin kadrodaki diğer yabancı futbolcuların durumunu da değerlendirdiği, nihai kararların oyuncuların performansları ve teknik heyetin raporları doğrultusunda verileceği belirtiliyor.
Beşiktaş’ta ara transfer döneminin yalnızca yeni oyuncuların takıma kazandırılacağı bir süreç olmayacağı, aynı zamanda kadroda düşünülmeyen isimlerle yolların ayrılacağı bir dönem olması bekleniyor.
Teknik direktör Vincenzo Italiano’nun raporuna göre hareket edecek olan yönetim, özellikle savunma hattındaki eksiklikleri gidermeyi ve takımın rekabet gücünü artırmayı amaçlıyor.
Milot Rashica’nın ocak ayında takımdan ayrılması yönündeki plan, Beşiktaş’taki değişim sürecinin ilk önemli adımı olarak değerlendiriliyor. Siyah-beyazlı taraftarlar ise ara transfer döneminde hem savunmaya yapılacak takviyeleri hem de kadrodan ayrılacak diğer futbolcularla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.















![]() |
200 Bin TL Harcadı 20 Ton Üretim Yapacak Murat Dilsiz |
![]() |
SGK Hileli Boşanmayı Affetmiyor |
![]() | Trafik Sigortasında Prim İadesi Mert Akça |