The Walking Dead 7. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Milyonlarca insanın ilgiyle takip ettiği dizi The Walking Dead, en son yayınlanan 16.bölümünün ardından sezon finalini yaptı. Peki takipçilerinin merakla bekleyeceği The Walking Dead yeni sezonu ne zaman başlayacak?

İzleyicilerle en son 16.bölüm ile buluşan TWD, bölüm sonuna doğru gelişen olaylarla aksiyon sınırlarında tavan yapmış ve akıllarda sonraki bölüm için soru işaret bırakmayı başarmıştı.

Alexandria’dan firar etmesinin ardından Morgan ile beraber Carol’un peşine düşen Rick, arama faaliyetlerinde büyük bir çaba göstermiş, fakat Morgan tarafından ihtiyaç olabileceği düşüncesiyle tekrar Alexandria’ya gönderilmiştir. Ve Morgan’ın dediği gibi de olacaktır.

Hamile olan ve birdenbire rahatsızlanarak yere yığılan Maggie için seferber olan Alexandria ahalisi, onu kadın doğum uzmanı bir doktorun bulunduğu Gregory’nin kampına yetiştirmek için yola çıkar. Fakat yolda onları bir sürpriz beklemektedir.

NEGAN ORTAYA ÇIKIYOR

Maggie’yi bir an önce kampa yetiştirmek amacıyla yola çıkan ekip, karşılarında bir grup insanın yolu kestiğini görür. Buna karşılık Rick’in kararı sayıca üstün olan ekiple savaşmak yerine onlardan uzaklaşmak ve farklı bir güzergahtan yollarına devam etmektir.

Farklı bir güzergahtan devam eden ekip bu kez aylak zinciriyle kesilmiş bir yol ile karşılaşır. Aylakları ezerek gitmek mümkünken karavanı riske atmak istemeyen Rick, onları oradan çıkartmanın bir yöntemini aramaktadır. Bu esnada silahlı saldırıya maruz kalan Rick ve ekibi, zor da olsa o engeli sadece karavana isabet eden birkaç mermi ile atlatabilmiştir.

Yollarının önünde bu kez kütüklerle kapatılmış bir engel ile karşılaşan ekip, istikametlerini tekrar değiştirmek zorunda kalmış, bu kez de daha kalabalık silahlı bir ekip ile karşılaşmıştır. Bunun üzerine tekrar geri dönen Alexandria ahalisi, Maggie’nin de giderek rahatsızlanması nedeniyle strateji değiştirmek zorunda kalmıştır.

1220452_620x410[1]

Karavanı Eugene’â devredip ince bir taktik ile yollarına yürüyerek devam etme kararı alan ekip, bir müddet gidebildikten sonra etrafı onlarca saldırgan tarafından sarılınca pes etmek zorunda kalmıştır.

Bu ekibin Negan’a ait olduğunu, ekibin liderinin de orada olduğunu öğrenince işler giderek zora girmiş, kaçacak yer kalmamıştır.

Darly, Gelenn, Michonne ve diğerlerinin de orada olduğunu görünce durumun vehameti Rick için gözle görülür cinsten olmuştur.

NEGAN KİMİ ÖLDÜRECEK?

Daha önce baya adamını öldüren Alexandria ekibi için planları bulunan Negan, uzun bir konuşma sonrası aralarından birisini öldüreceğini itiraf etmiş ve o kişiyi seçmekte zorlandığını ifade etmişti. Son sahnede öldüreceği kişiyi seçen ve onu elindeki dikenli sopa ile darp eden Negan’ın kimi darp ettiği, öldürüp öldürmediği merak konusu.

THE WALKİNG DEAD NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Son sahne ile sezon finali yapan The Walking Dead, resmi olmayan açıklamalar ile Ekim ayında 7.sezon ilk bölümüyle kaldığı yerden devam edecek. İlerleyen zamanlarda yayıncı kuruluş tarafından fragman ya da dizinin yayın tarihi gibi açıklamalar yapıldığında haberimizin içerisinden bu bilgilere erişebilirsiniz.