Tecrübeli Burun Estetiği Doktoru

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Günümüzde estetiğe olan ilgi oldukça artmakta ve Dünyada estetik ameliyatında en gelişmiş 3 ülke Türkiye, Amerika ve Brezilya’dır. En çok Dünya genelinde yapılan estetik işlemi Burun estetiği (rinoplasti) operasyonudur. Rinoplasti’nin de kendi içinde birçok farklı şekilleri bulunmaktadır.

Büyütme Revizyon rinoplastinden geçmeyi planlayan bir kişi, prosedürün ameliyat sonrası istenen görünümde mükemmel bir değişiklik yapılmasını önleyen teknik kısıtlamalara sahip olduğunu unutmamalıdır. Prosedüre devam etmeye karar vermeden önce doğru rehberlik için kozmetik cerrahına danışmalıdır. Cerrah, burun estetiği seçenekleri hakkında profesyonel önerilerde bulunabilir. İşlem burun küçültmeden daha karmaşıktır. Bu nedenle burun estetiği fiyatları biraz daha fazla olacaktır. Basık bunu olanlar, kemiği içerde olanlar bu ameliyatı tercih eder. Hatta yüzü büyük olduğu halde burnu küçük olan bireyler de asimetri sağlamak için burnu biraz yükseltmek isteyebilir.

Yüzünüzde ve görüntünüzde yeni bir şekle kavuşmak, beğenmediğiniz bölgelerinizde estetik değişiklikler yapmak için tercih edilen bir diğer işlemde Kepçe kulak ameliyatıdır. Kepçe kulak ameliyat kulak bölgesini beğenmeyen ve değişikliğe gitmek isteyenlerin tercihi olmaktadır. Kulak veya burun ameliyatında gerçekten güvenebileceğiniz, başarılı bir doktor arıyorsanız sizler için son dönemin en popüler estetik doktoru OP. DR. Hasan DUYGULU ‘yu tavsiye edebiliriz. www.hasanduygulu.com adresine girerek hemen estetik ameliyatıyla ilgili konularda bilgiler alabilir, istediğiniz zaman estetik operasyonu olmak için randevu hakkında görüşebilirsiniz.