Oğuzhan Uğur Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Oğuzhan Uğur 29 Ocak 1984 senesinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ünlü isim bugünkü kariyerinin büyük bir kısmınıysa doğup büyüdüğü kent olan Ankara şehrine borçludur. Bu ilimiz üzerinden oğuzhan uğur boyu oyunculuk alanında kendisini en iyi şekilde geliştirmiştir. Oyuncunun boyu ise 174 cm civarında olduğu bilinmektedir.

Dönemin en iyi yönetmenleriyle birlikte çalışmıştır. Oğuzhan Uğur Türk müzisyen, dizi yönetmeni, senarist, karikatürist, sunucu ve aynı zamanda ünlü bir youtuberdir. Uğur bu bağlamda diğer kariyerleri haricinde zaman zaman Youtube üzerinden de pek çok güncel videolar yayımlıyor. Bu sayede kendisinin youtube üzerinde de binlerce aktif takipçisi söz konusudur.

Oğuzhan Uğur Kimdir?

Oğuzhan Uğur bugün 39 yaşında olup Babala TV üzerinden sunuculuk yapmaktadır. Babası Hasan Atilla Uğur olup annesi ise Pakize Uğurdur. Uğuri lise eğitimini ilk olarak Ankara Atatürk Anadolu Lisesinden daha sonrasında ise Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi üzerinden tamamlamıştır.

Daha sonrasında ise üniversite eğitimini İstanbul Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü üzerinden bitirmiştir.Ünlü isim aynı zamanda lisans dönemi boyunca Mustafa Şevki Doğan ve Ünlü dizi ve sinema yönetmenlerinden olan Osman Sınav’ın yardımcılığını da yapmıştır. Uğur tüm bu görevlerini ise başarıyla tamamlamıştır.

Kariyer Yaşamı

Oğuzhan Uğur 2011 senesinde Televizyonlarda yerini alan Ağır Abi isimli tv filminde aynı anda hem yönetmenlik ve hem de senaristlik yapmıştır. Ardından 2012 senesinde ise Çok Şükür isimli bir şarkı albümü piyasada yer almıştır.

Sonraki dönemlerde albümlerini daha da genişletmiştir. Bu sayede ise çok daha geniş kitlelere sahip olmayı başarmıştır. Murat Kılıç’a ait olan Leyla isimli şarkısına çekilen video klibinde ise doğrudan yönetmenlik görevini üstlenmiştir. Daha sonrasında ise aynı şarkıcı ile Mağlubiyet isimli düet şarkısını seslendirmiştir.