Bilişsel Akademi Farkıyla Çocuklarda İngilizce Dil Eğitimi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Çocukluk yaşlarında başlayan dil eğitimi ileriki yaşlarda akademik başarı ve iş hayatında oldukça faydalı olacaktır. Günümüzde iki dilin bile yetersiz kaldığı meslekler olmaktadır. Çocuklarımız geleceğimizdir ve onlara dil eğitimini sevdirmek geleceklerini şekillendirecektir.

Yaş guruplarına göre oluşturduğumuz çocuklar için İngilizce eğitimi 3 yaştan 18 yaşa kadar olan guruplarımızda yaş ve dil seviyelerine göre sınıflandırılmaktadır. Hem kendi akranları ile eğitim görürken hem de eğlenerek öğrenecekleri dil eğitimleri onlarda hayat boyu kalıcılık sağlayacaktır.

Özellikle 6 yaşa kadar olan dönem ikinci bir dil öğrenmede en etkili dönemdir. Bu dönemde dil gelişimin en üst seviyede olduğu dönemdir. Bu yaşlardaki guruplarımız yetişkinler gibi okuyup yazarak öğrenmeye tepki göstermeyecekleri için bu guruplarımıza eğlenirken uygulama yaptırılarak oyun ile öğretilmektedir.

Çocuklarda İngilizce Dil Eğitim Hedeflerimiz

  • Öncelikli hedefimiz çocuklarımıza küçük yaşlarda ikinci bir dil öğretimini aşılamaktır. İkinci dilin önemi zamanımızda çok artmıştır ve erken öğrenimin kalıcılık açısından önemi çok büyüktür.
  • En son öğretim teknikleri kullanılarak planlanan İngilizce dersleri ile çocuklara İngilizceyi sevdiriyoruz.
  • Seviye tespit sınavı ile çocuklar için İngilizce seviyeleri belirlenip uygun yaş sınıfına yerleştiriyoruz
  • Dil eğitimi konusunda en etkili ders kitaplarını ve faaliyetlerini tercih ediyoruz.
  • Öğrencilerde kalıcı motivasyon sağlamayı amaçlıyoruz. Motivasyon ve istek öğrenmenin en önemli etkenleridir.
  • Yaparak yaşayarak öğrenme metodu ile kalıcı öğrenmeyi hedefliyoruz.
  • Konuşma odaklı çocuklar için İngilizce kursu ile çocuğun kendine güvenini sağlayarak akıcı konuşmasını hedeflemekteyiz.

olan Taner Aktaş’ın hazırladığı Bilişsel hızlı okuma teknikleri kitabı hızlı okuma kursu alan kursiyerlerimize hediyemizdir.