Emrah Yılmaz İnstagramda Dikkat Çekiyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Milyonlarca kullanıcısı olan sosyal ağlardan biri olan İnstagram’da bir Türk en tanınmış kişi ünvanını aldı. Sosyal medyadan ünlenen kişilerin her geçen gün arttığı günümüzde o ünlü isimler arasına bir de Türk girdi. Hem yakışıklılığı hem de giyim tarzı ile sosyal medyada ön plana çıkan Emrah Yılmaz sosyal medya fenomenleri arasında çoktan yerini aldı. Emrah Yılmaz, Instagram’da e_y_7 kullanıcı adıyla açtığı hesabından çok sayıda takipçiye ulaştı. Hakkında internet üzerinde çok bilgi bulunmayan Emrah Yılmaz, her geçen gün yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerinde toplamaya ve takipçi sayısını da arttırmaya devam ediyor.

Özellikle genç kızların hayranlığını kazanan Emrah Yılmaz, gerek kıyafetler, gerek çektirdiği fotoğraflar, gerekse yakışıklılığı ile kısa sürede İnstagram’ın gözde isimleri arasında yerini aldı. Emrah Yılmaz’ın giyim tarzı da geniş bir kitleye hitap ediyor. Gençler sosyal medyada fenomen olan bu yakışıklı gencin kıyafetlerini takip ediyor, onun gibi giyinmeye özen gösteriyor.

ana-mansete-olucak

Adı günden güne internet ortamında yayılmaya devam eden Emrah Yılmaz’ın aksesuarları, saç tarzı, kıyafetleri binlerce takipçisinin merceği altında. Emrah Yılmaz’ın her yaptığı olay olurken, kendisi de bu ilgi karşısında oldukça şaşkın. Sosyal medyada e_y_7 kullanıcı adıyla bulunan ve bu kadar ünlü olunca kendisi ile röportaj yapmak isteyenleri kırmayan Emrah Yılmaz, verdiği bir röportajda, hakkında merak edilenlere yanıt verdi.

Emrah Yılmaz İnstagram Fotoğrafları

Emrah Yılmaz verdiği röportajda herkes tarafından merak edilen kullanıcı adının açılımını da yaptı. Spora meraklı olduğunu belirten Yılmaz, kullanıcı adının isminin ve soy adının baş harflerinden olduğunu söyledi. Antalya’da yaşayan Emrah Yılmaz’ın kullanıcı adındaki 7 rakamı da buradan geliyormuş. Antalya’da gece hayatının da ünlü isimlerinden olan Emrah Yılmaz, sosyal medyada kendisine gösterilen bu ilgi karşısında oldukça şaşkın. Her şeyin bir anda olduğunu ve bir anda kendisini ünlü bulduğunu belirten Yılmaz, giyim tarzı hakkında onlarca mesaj aldığını ve bu mesajlardan da oldukça memnun olduğunu söyledi. Emrah Yılmaz aynı zamanda açıklamasında aksesuar kullanmayı çok sevdiğini ve her zaman şık giyinmeye özen gösterdiğini de dile getirdi. Emrah Yılmaz’a sosyal medya kullanıcılarının ilgisi her geçen gün artıyor.

https://www.instagram.com/e_y_7/