“Sokağa çıkma yasağı gelsin” diyen Seda Sayan Twitter’da Trend Oldu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Çin’in Vuhan kentinde başlayan ve tüm dünyaya yayılarak 7 binden fazla kişinin ölümüne neden olan koronavirüs Türkiye’ye de geldi. Ülkemizde 47 koronavirüs vakasının olduğunu öğrenen Seda Sayan, sokağa çıkma yasağının getirilmesi gerektiğini söyledi.

“FATURA ÖDEMELERİ DONDURULMALI”

Şarkıcılığın yanı sıra TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz isimli programda sunuculuk yapan Seda Sayan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda sokağa çıkma yasağı getirilmesi gerektiğini söylerken bu süre zarfında esnafların da mağdur edilmemesi gerektiğini söyledi. Sayan, paylaşımda şu sözlere de yer verdi: “İvedi olarak sokağa çıkma yasağı gelmeli…

Faturalar, kira ödemeleri, elektrik, su, doğal gaz vb tüm ödemeler dondurulmalı. Geliri olmayan insanların yaşamsal ihtiyaçları karşılanmalı. Şirketlerin, esnafın batmaması için gerekli destekler verilmeli. Bu zor günlerde istiklal mücadelemizde olduğu gibi tartışmaları, kavgaları bir kenara bırakıp devlet, millet kol kola tek yumruk olur tedbirlerimizi alıp bunun da üstesinden geleceğiz Allah’ın izniyle.”

TREND OLDU

Seda Sayan’ın yaptığı paylaşım binlerce kişi tarafından desteklendi. Hatta Sayan’ın koronavirüs önlemleri hakkındaki paylaşımı Twitter’da trend oldu.