Eray Tur ve Schengen Vizesi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Schengen vizesi, Schengen anlaşması kapsamında üye ülkelerin vize işlemlerinde uyguladıkları bir prosedürdür. Avrupa devletleri arasında en yaygın olan vize türü olmakla birlikte Eray Tur sayesinde kolayca alınılabilecek bir vize türüdür.

Schengen vizesi kapsamında seyahat edecek kişi hedef ülkeye ulaştığında maksimum 90 gün kalmalıdır. Dolayısıyla kısa süreli vize türü olan Schengen vizesi, 90 günü geçen seyahatlerde alınamamaktadır.

Almanya vize başvurusu gibi birçok Avrupa ülkesine Schengen vizesi başvurusunda Eray Tur uzman ekibiyle birlikte çalışmaktadır.

Almanya vize işlemi için standart evraklar Eray Tur tarafından toplanmakta ve seyahatin yapılış amacına göre istenen ek evraklar belirlenerek dosyaya konmaktadır.

Vize başvurusu için Eray Tur vize merkezleri aranarak da destek alınabilmektedir.

Eray Tur vize merkezi iletişim:

0850 969 83 75 ücretsiz destek hattı ile 0532 176 62 46 acil destek hattı

Eray Tur Sayesinde Schengen Vizesi

Schengen vizesi hakkında merak edilen soruların cevaplarını öğrenmek için tek yol Eray Tur ile mail ya da telefon yoluyla iletişime geçmek değildir. Uzman ekip tarafından kurulmuş, Schengen vizesi hakkında tüm sorulara yanıt bulunulabilecek Eray Turun internet sitesi olan Eraytur.com vize işlemleri hakkında birçok makale içermektedir.

Ülkelere göre değişiklik gösteren vize başvurusu için gerekli evraklar, Schengen vizesinin yaşlara göre ücretini içeren tablo, kaliteli ve net cevap odaklı makaleler, birçok ülke hakkında bilgi içeren ve seyahatin amacına yönelik alınması gereken vize işlemleri hakkında makalelerine de Eraytur.com adresinden ücretsiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Danışmanlık Hizmetinde Eray Tur Farkıyla Hızlı Schengen Vizesi Alımı

Avrupa’ya gerçekleştirilecek seyahatlerde alınması gereken Schengen vizesi, Eray Tur uzman ekibiyle koordineli yürütülen çalışma sonucu hızlıca alınabilmektedir. Müşterilerin ve danışmanlık yaparak yönlendiren uzman ekibin ortak çalışmasıyla olumlu sonuç verecek Schengen vize başvurusu köklü bir şirket olan Eray Turun tecrübesinin bir göstergesidir.

Eray Tur ile Tüm Schengen Ülkelerine Açılmak Mümkündür

Tur sektöründe 27 yıllık deneyimi ile Eray Tur, vize firmaları fark atan deneyimi sayesinde Schengen Ülkelerinin kapılarını müşterilerine açmaktadır.

İş Ortaklarımız; vizeofisi.com- vizerandevu.com- schengenvize.net- vizerandevu.com- eraytur.com- almanyavisa.com