Yangın Merdiveni Tipleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

İnsan hayatına verdiğimiz önemden dolayı can kayıplarının önlenmesi için yangın merdiveni imalatı gerçekleştiriyoruz.

Yangın kazaları sırasında binanın tahliyesi için yangın merdiveni imalatı yapıyoruz. Yapılan araştırmalara göre yangın merdivenleri yangın kazalarında can kayıplarının önlenmesi açısından oldukça önemli bir konuma sahiptir.  Peki yangın merdiveni nedir, imalatı nasıl yapılır ve yangın merdiveni fiyatları nelerdir? Birlikte inceleyelim.

Yangın Merdiveni Tipleri ve İmalatı

Bir binaya yangın merdiveni yapılabilmesi için öncelikle binanın incelenmesi lazım. Yangın merdiveni imalatından binanın özellikleri mutlaka göz önünde bulundurulmalı. Eğer bu özellikler göz önünde bulundurulmazsa yangın kazaları sırasında istenmeyen olaylar yaşanabilir. Göz önünde bulundurulması gereken binanın özellikleri ise; binanın yaşı, yüksekliği, yapısı, binada yaşayan kişi sayısı ve binanın kullanım amacı gibi önemli faktörlerdir. Bu kriterlere göre yapılacak olan yangın merdiveni tipleri ise; Z tipi yangın merdiveni, dairesel yangın merdiveni ve makaralı yangın merdiveni olmak üzere değişiklik gösterir. Firmamız tarafından imalatı yapılan yangın merdivenleri, imalat aşamasında en kaliteli ürünler kullanılırken ekip arkadaşlarımız ise işinde uzman kişilerden oluşmaktadır.

Yangın Merdiveni Fiyatları

Yangın merdiven tipleri ve imalatları değişiklik göstermektedir. Dairesel yangın merdivenin imalat aşaması diğerlerine göre daha kolay ve işlevsel olmasından dolayı daha sık tercih edilmektedir. Makaralı yangın merdivenleri ise binada yer tasarrufu sağladığı için sıkça tercih edilmektedir. Fakat makaralı yangın merdivenlerinin imalatı diğer merdivenlere göre tecrübe ve deneyim istemektedir. Bu sebeple ise yangın merdiveni imalatı fiyatları değişiklik göstermektedir. Dairesel yangın merdiveni fiyatları makaralı ve Z tipi yangın merdivenine göre oldukça uygun fiyatlıdır. Fakat her bina için dairesel yangın merdiveni uygun değildir. Bu sebeple yangın merdiveni imalatından önce binanın mutlaka incelenmelidir.

Firmamız tarafından imalatı yapılan yangın merdivenlerimiz itfaiye tarafından onaylı olduğu için güvenle tercih edebilirsiniz.