Sürücünün Çarptığı Taş Yolun Ortasına Fırladı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

İzmir’in Torbalı ilçesinde, bir aracın çarptığı refüjdeki kaldırım taşı yol ortasına fırladı. Bir süre sonra geçen otomobilin o taşa çarparak takla attığı kazada araç sürücüsü 40 yaşındaki Ersen Kaya, yaşamını yitirdi.

REFÜJDEKİ KALDIRIM TAŞINI ÇARPARAK YOLUN ORTASINA FIRLATTI

Kaza, bugün saat 02.00 sıralarında, Aydın- İzmir Karayolu Orman Fidanlığı Kavşağı’nda meydana geldi. Torbalı’nın Alpkent Mahallesi yönüne giden 22 yaşındaki Recep Yaprak, kullandığı otomobiliyle, kavşaktaki refüje çarptı. Refüjdeki bir kaldırım taşı, çarpışmayla yolun ortasına fırladı. Sürücü Yaprak, kaza yerinde durmayıp yoluna devam etti.

KALDIRIM TAŞINA ÇARPAN OTOMOBİL TAKLALAR ATTI, SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Bir süre sonra yoldan geçen 40 yaşındaki Ersen Kaya, otomobiliyle yol ortasındaki kaldırım taşını fark etmeyerek çarptı. Kaya’nın direksiyon hakimiyetini yitirdiği otomobil, daha sonra kavşaktaki yön tabelasına çarptı. Havaya savrulan otomobil, refüjdeki palmiye ağacını devirerek, taklalar attı. Yaklaşık 50 metre sonra ters dönen otomobil durdu.

POLİS MOBESE GÖRÜNTÜLERİNİ İNCELEDİKTEN SONRA, YAPRAK’I GÖZALTINA ALDI

İzmir Büyükşehir Belediyesi Torbalı Hizmet Binası’nda işçi olduğu öğrenilen Ersen Kaya, kaza yerinde öldü. Polis kaza yerinde inceleme yaptı. MOBESE görüntülerinden, Yaprak’ın otomobiliyle refüje çarpıp kaldırım taşını yolun ortasına fırlattığı, bir süre sonra Kaya’nın ise o taşa çarparak yaşamını yitirdiği belirlendi. Kaza yerinde durmayarak ayrılan sürücü Yaprak, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Ersen Kaya’nın cesedi ise yapılan kaza yeri incelemenin ardından Torbalı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ersen Kaya’nın cenazesi bugün ikindide Torbalı’daki Ertuğrul Camii’nde kılınan namazın ardından ilçe kabristanında toprağa verildi.

Sürücü Yaprak’ın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.