Terör Olayları Bitene Kadar Mücadelemiz Sürecek

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, devletin gücüne işaret ederek, “Son terörist tesirsiz duruma gelinceye kadar bu mücadele sürecektir” dedi.

Eroğlu, Orman Genel Müdürlüğünce Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen “ORKÖY Kredileri Sertifikaları Dağıtım Töreni’nde yaptığı konuşmada, Sakarya’ya bazı müjdelerle geldiklerini söyledi.

İlde, baraj, sulama tesisi ve dere ıslahı gibi projeler planladıklarını belirten Eroğlu, “Hayırlı olsun. Bunları fazla kısa vakitte yapacağız inşallah” dedi.

Eroğlu, görkemli bir tabiatya sahip Sakarya’nın yeteri kadar tanıtılamadığını belirterek, “O bakımdan bir karar aldık, ‘Doğa Turizm Master Planları’ hazırladık. İnşallah burayı tabiat ve tabiat turizminin merkezi durumuna getireceğiz. Bunu müjde olarak sizlere arz ediyorum” ifadesini kullandı.

AK Parti Hükümetinin sözünde duran bir hükümet olduğunu altını çizen Eroğlu, sözlerinin senet olduğunu dile getirdi.

Eroğlu, ülkede ilk defa Sapanca’da ‘Fidan Borsası’ kurduklarına işaret ederek, şu şekilde konuştu:

“Artık Türkiye fidan ve süs bitkileri üreten, ihraç eden bir merkez olacak. İlk ihracatımızı da Türkmenistan’a yaptık. Biz gereğini yapıyoruz. Tanrı’a şükür Türkiye büyüyor ve gelişiyor. Sayın Cumhurdiğernı’mızın liderliği, Başbakan’ımızın da emeği yardımıyla Türkiye, dünyadaki tüm krizleri teğet bile geçmeden atlattı. İnşallah büyük amaçlarımız var. Tanrı nasip ederse 2023 senesinde Türkiye’yi dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına taşıyacağız. Türkiye’nin yıldızı parlak, 21. asra mührümüzü vuracağız inşallah. Çünkü biz büyük milletiz. Çalışmalarımız hayırlara vesile olsun.”

SultanAhmet’teki terör saldırısına da değinen Eroğlu, lüzum SultanAhmet’teki lüzumse Diyarbakır’daki terör olaylarını lanetledi.

“Tanrı, bu milleti terör belasından kurtarsın” diyen Eroğlu, “Cenab-ı Tanrı diğer bu tür belalar göstermesin. Devletimiz güçlüdür, son terörist tesirsiz duruma gelinceye kadar bu mücadele sürecektir, hiç merak etmeyin” olarak konuştu.

Eroğlu, oldukça sonra orman köylülerine ORKÖY kredileri sertifikasını verdi. Salonun bahçesine fidan diken Erdoğlu, vatandaşlara da bedava fidan dağıttı.