Şal Modelleri 2018

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Serin havalarda bayanların çantalarında muhakkak bulundurdukları aksesuarların başında şallar  gelmektedir. Havalar çok sıcak olsa bile serin olma ihtimaline karşı az yer kaplayan şallar bayanların tercihi olmaktadır. Kendisi kadar olduğu kadar bebeğinin de sağlığını düşünen anneler çantasında iki adet şal bulundurmaktadırlar. Birisi kendisi için diğeri ise bebekleri için. Bebekler için şal olur mu demeyin. Bebek şal modelleri kategorilerinde yetişkin tasarımlarından daha fazla ve daha şık seçenekler yer almaktadır.

Bebeklerin de serin havalara karşı tedbirli olmalarını sağlamak annelerin görevidir. Sadece serin havalarda değil ev ortamlarında da bebekler için şallar tercih edilir. Bu sebeple bebek şallarında renk olarak da tasarım olarak da değişik seçenekler yer almaktadır. Kız bebek şal modellerine bakıldığında beyaz, pembe ve kırmızı renkleri en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Bu renk şallar ile şalların örnekleri de daha belirgin olmaktadır. Anneanneler, babaanneler torunları için el yapımı bir şeyler yapmayı çok severler. Yelekler, kazaklar, patikler derken şallar da son zamanlarda moda olmaya başladı. El yapımı bebek şal modellerinde kullanılan desenler minik detaylara sahip olan tasarımlardır.

sal-modelleri

Küçük motifler bebek şalları için tercih edilmektedir. Hem küçük hem de şirin görünüme sahip bir bebek şal tasarımı yapmak isterseniz hem internette hem de dergilerde kolaylıkla yapabileceğiniz  çok fazla örnek ve model bulabilirsiniz.