Rio Olimpiyatları, TRT’den Yayınlanacak

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Olimpiyat Oyunları’nın Türkiye’deki yayın haklarının sahibi Saran Group, TRT ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

Rio’da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları’nın açılışına saatler kala yaşanan yayın krizi çözüldü. Olimpiyatların Türkiye’deki yayın haklarını elinde bulunduran Saran Group ile TRT arasında anlaşma sağlandı. Anlaşmaya ilişkin olarak şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Rio 2016 Olimpiyat Oyunları’nın yayın hakları konusunda Saran Medya ile TRT arasında anlaşma sağlanmıştır.

“ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ FAZLASIYLA YAPTIK”

Grubumuz kurumsal olarak; Türk sporcuların da boy göstereceği dünyanın en önemli spor organizasyonunun izleyicilerle buluşması için, ilk günden itibaren gereken tüm iyi niyeti göstermiş ve kamu yararı prensibi çerçevesinde üstüne düşeni fazlasıyla yapmıştır.

Bu süreçte bir devlet kurumu olan ve geçmişten günümüze tüm Olimpiyat Oyunlarını sporseverlerle buluşturan TRT’nin yayınları gerçekleştirebilmesi için her türlü özveri ve fedakarlık, kurumumuz tarafından önceliklendirilmiştir.

Gelinen noktada TRT yönetimi de gerekli özveride bulunmuş ve anlaşma sağlanmıştır.

dev-trt-krizi-bitti-anlasma-tamam_x_8676291_9385_z1[1]

“SPOR BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Bu vesileyle özel olarak, anlaşma sürecindeki katkıları dolayısıyla Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a teşekkür ederiz.

TEPKİ ÇEKMİŞLERDİ

Sosyal medya kullanıcıları, anlaşmanın sağlanamaması nedeniyle tepkide bulunmuş ve olimpiyatları izlemek istediklerini belirtmişti.

Oyunlar, TSİ 02:00’daki açılış töreniyle başlayacak.