Remington-I-Light-Pro Epilasyon Cihazı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Remington-I-Light-Pro Epilasyon Cihazı

Bilinen ve güvenilir marka – Remington

Remington’ın ilk makinası (şu an yeni sürümler mevcuttur – aşağıya bakınız)

6 ay içinde saçlarda kalıcı bir azalma görürsünüz

1,500 yanıp sönme sağlayan uzun ömürlü kartuşlar

Değiştirilen kartuşlar, her biri yaklaşık 30-40 $ ‘lık değerdedir (burada en yeni fiyat için Remington IPL yedek kartuşları)

Sadece Remington IPL6000 I-Light Pro’nun kalıcı saç azaltılması için şaşırtıcı bir evde epilasyon makinesi olduğunu söyleyerek başlayalım. Remington şirketi, kişisel bakım ürünleri bakımından büyük bir pazar adına sahip değil aynı zamanda kalıcı epilasyonda da yaşıyor!

Bu özel evde epilasyon cihazı sadece salon efektlerini taklit etmek için kalıplanmış değil aynı zamanda ev profesyonelli epilasyon deneyiminde de tasarlanmıştır. Remington iLight Pro, kirişin gücünü ayarlamak için yerleşik cilt sensörleri, cilt temas sensörleri ve beş enerji seviyesi ile FDA tarafından onaylandı. Bulancak lazer epilasyon bölgesinde ise bu cihaz kullanılmaktadır.

Benim için, okuduğunuz gibi, Remington IPL6000 saç azaltma sistemi ile beni rahatsız eden bir yönü, bir ‘epilasyon aygıtı’ olmanın aksine bir ‘epilasyon makinesi’ olmasıdır. Benim için, kablolar ve hantal malzemelerle ilgili bir sorunum var. Bu sadece kişisel tercihimdir. Diğer kadınlar, bir epilasyon ‘cihaz’ yerine bir ev lazer epilasyon ‘makine’ satın almayı tercih ediyorlar, bu nedenle onları tekrar şarj etmeleri gerekmiyor. Daha az kablo ve daha el cihazları olan bir şey tercih ediyorum ve bunu her yerde benimle, seyahat eden veya eyaletler arası gidip kolayca alabilirim.

Bulancak-lazer-epilasyon[1]

Remington-MachineThe, Remington IPL epilasyon makinesinin teknik olarak bir ‘Lazer’ epilasyon cihazı olmadığını, aksine bir IPL epilasyon makinesi (Yoğun Pulslanmış Işık) olduğunu söyledi. Lazerli epilasyon makineleri ve IPL epilasyon makineleri aynı şeyi yapar ancak yaydığı ışık dizisinde farklılık gösterir; Bu, bir lazer epilasyon cihazının ne yaptığının tek dalga boyunu gerçekleştirmek için bir dizi farklı dalga boyu kullanması nedeniyle kaba saçlı veya daha koyu tonlu cilt tonlarına sahip kullanıcılar veya gri tüyler veya gerçekten hafif saçlılar için biraz daha risklidir. Yozgat lazer epilasyon hizmetinden sizlerde hemen faydalanın.

YENİ Remington I-Light Tüy Giderme Sistemleri

Bu makineyle ilgili ilk yazdığımdan beri, Remington’dan yeni bir dizi yeni makine var, burada hızlı bir özet var; evet hepsi birbirine çok benziyor ancak kısa sürede farklılıkları ayrıntılı olarak ele alacağım.

Genel olarak, Remington IPL6000USA i-Light Pro büyük, kalıcı bir epilasyon makinesidir. Bununla birlikte, daha hızlı sonuçlar ve kalıcı epilasyon sonuçları için ekstra güç arıyorsanız, Remington IPL6000P i-Light Pro PLUS ve Remington iLIGHT Pro Plus Kuvars, kalıcı bir saç düşürme sistemi için daha iyi seçenekler, Yayın sırasına göre listelenir. Bu makineler, uygun fiyatlı epilasyon makinesi eşdeğeri olan Remington IPL6000 I-Light Pro’dan daha pricier taraftadır.

Remington IPL 6000 epilasyon makinesi ile makine saçları zeytin cilt tonlarına kadar azaltır. Daha koyu tonlu tonlar için, Remington IPL6000USA I-Light Pro’nun daha az etkili olmasını sağlarken, bunun yerine bu makineye ihtiyacınız olacaktır, aşağıda da belirtilmiştir. Bununla birlikte, şaşırtıcı perakende fiyat gelir, uzun vadeli etkileri göstermek için yaklaşık 6 ay sürer ve kartuş ömrü göz önüne alındığında, cilt tonu ve saç tipi gereksinimlerini uyarsanız, harika bir makine. Remington I-Light Pro’yu düşünen diğer müşterilerin daha fazlasını görmek için buraya tıklayın. Tüm bunlar ve ayrıntılar için Yalova lazer epilasyon merkezini de ziyaret edebilirsiniz.