PROFESYONEL ÜSKÜDAR ARÇELİK SERVİSİ

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Üsküdar ilçesinde faaliyet gösteren Üsküdar Arçelik Servisi, Arçelik markalı tüm buzdolapları, çamaşır makineleri, kurutma makineleri ve bulaşık makineleri tamiratı ve kombi bakımı gibi birçok konuda Üsküdar ilçesinde ikamet etmekte olan müşterilerine geniş kapsamlı hizmette bulunmaktadır. Aynı zamanda sektörünün en eski servislerinden olan Arçelik teknik servis müşterilerine aynı gün içerisinde hizmet verebilme imkanını da sunmaktadır.

           Kadıköy Arçelik Servisi, uzman kadrosu ve donanımlı servis araçlarıyla bozulan cihazlarınızın yerinde onarımı da mümkün olmaktadır. Ayrıca bu kadar fırsatın yanında hem ekonomik hem de pratik hizmetleriyle öne çıkan bu firma müşterilerine tamir ettiği cihazların garantisini de 1 yıl süre ile sunmaktadır. Tamir edilen cihazlarınızda aynı sorunun yaşanması durumunda hiçbir ek ücret talep etmeden servis gerekliği sorumluluğu üstlenecektir.

         Beykoz Arçelik Servisi, ilçedeki müşteriler diledikleri zaman 7/24 olarak servise ulaşabilmektedir. İrtibata geçmiş olduğunuz çağrı merkezi elemanı adresinize en yakın olan servisi size yönlendirecek ve aynı gün içerisinde probleminizin çözümüne ulaşabileceksiniz.

               Ayrıca özel servis olarak da hizmet veren bu teknik servise garantili, ekonomik ve pratik çözümler arayan Üsküdar ilçe sakinleri, bozulan diğer markalara ait beyaz eşyalar için de diledikleri zaman talepte bulunabileceklerdir.