Ortağı ve alacaklılarına kızdı aracını uçurumdan attı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan Volkan Dimişgi, ortağı ve alacaklılarına kızınca yaklaşık 60 bin lira değerindeki 2015 model aracını uçurumdan attı.

Marmaris’te esnaflık yapan Volkan Dimişgi, borcunu ödemeyen arkadaşlarına ve iş ortağına kızarak Armutalan Mahallesi’ndeki Seyir Tepesine gitti.

Yanında getirdiği arkadaşına cep telefonuyla kayıt yapmasını isteyen Dimişgi, kendisini de cep telefonundan çekerek ,”Kimse beni parayla tecrübe edemez, kimse sabrımı sınamasın” dedikten sonra çalışır durumdaki aracının el frenini indirip ittiği aracını uçurumdan aşağıya bıraktı.

Dimişgi, üzerine kayıtlı 48 SL 355 plakalı, 2015 model ve yaklaşık 60 bin lira değerindeki otomobilini uçurumdan atma anını da cep telefonuyla çekti.

Dimişgi’nin aracı, daha sonra olay yerine getirilen bir çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı.

Olayın ardından Marmaris Emniyet Müdürlüğü’ne ifade veren Dimişgi, hakkında  “Mala zarar verme” suçundan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

“Yapacak bir şeyim kalmamıştı”

AA muhabirine açıklama yapan Dimişgi, iş ortağına ve iş yerine borcunu ödemeyenlere kızdığı için aracını uçuruma saldığını ifade etti.

Paraya pula önem vermediğini belirten Dimişgi, “Beni kimse parayla malla mülkle imtihan edemez. Ben kazandım, ben aldım, yine çalışır yine alırım” dedi.

“Eşim olayı duyduğunda gülerek karşıladı”

Dimişgi, Karadenizli olduğu için olaylara çok çabuk tepki verebildiğine işaret ederek, “Tez karar verip, çabuk heyecanlanıp, kızıyoruz. Eşim de aynı şekilde. Eşim olayı duyduğunda gülerek karşıladı. Sadece kızım biraz üzüldü ve ‘baba sabahları beni okula nasıl bırakacaksın’ dedi. Ben de kızım bir tane daha alırız dedim”  ifadelerini kullandı.