Olcan Adın İnancını Koruyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Galatasaraylı futbolcu Olcan Adın, şampiyonluk yarışındaki rakipleriyle aralarında ciddi bir puan farkı bulunduğunu, ama ikinci yarıda en güzel biçimde mücadele ederek sezon sonucunda mutlu sona ulaşacaklarına inandığını belirtti.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda tespit edilen Olcan Adın, şampiyonluk yarışının içerisinde olduklarını aktararak, “Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez. Tabii ki, ciddi bir puan farkı var, bunu biz de kabul ediyoruz ama bunu kapamak elimizde. En güzel biçimde mücadele edip, puan farkını haftalar geçtikçe en aza indirip, ligin sonucunda şampiyonluğu göğüsleyeceğime inanıyorum” dedi.

Ligde, ilk yarının kendileri adına güzel geçmediğini altını çizen 31 yaşındaki futbolcu, şunları kaydetti:

“İstemediğimiz puanlar kaybettik. Esasında lige güzel başladık. Medicana Sivasspor ile berabere kaldık, Osmanlıspor’a yenildik ama ondan sonra bir seri yakaladık. Yukarı sıralardaydık, puan farkı pek açılmamıştı. Ancak akabinde kırılma maçları yaşadık. Son dakikalarda hem beraberlik oldu hem de yenik hale düştük. Bunlar bizi fazla etkiledi. Genellikle Antalyaspor, Çaykur Rizespor maçları… Bunlar ilk yarının kırılma anlarıydı. Ancak hiçbir şey kayıp edilmiş değil zira lig aslında uzun bir maraton. Önümüzde 17 maç var. Bu maçları kayıpsız bir biçimde atlatmak istiyoruz.”

Tamamıyla lige konsantre olduklarını izah eden Olcan Adın, “Her şey bizim elimizde. İlk 5 maçı kayıpsız atlatırsak, hem yukarı yaklaşma imkanımız olacak hem de rakiplerimiz bizden tedirgin olacak. İkinci yarının başından itibaren her maçı tek tek düşünüp, sahaya kazanmak amacıyla çıkıp, mücadelemizi vereceğiz” ifadelerini kullandı.