Nurullah Sağlam Ayrılıyor Mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Kırmızı-lacivertli ekiple 2 gün evvel 1 senesi opsiyonlu 1,5 senelik sözleşme imzalayan Sağlam, futbolcularla yalnızca bir antrenmana çıkarken, hiçbir resmi maçta takımın başında bulunmadan görevinden ayrılma kararı aldı.

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nurullah Sağlam’ın vazifesini bıraktığını fakat ikna etmek amacıyla kendine ulaşmaya çalıştığı söyledi.

Sağlam’ın haklı yönünın varolduğu ifade eden Çalışkan, “Sağlam bana ‘tamamen dağılmış takımı dışarıdan topluyorum. Kondisyon yok. Koş dediğim adam elini bacağına atıyor, sakatım diyor’ dedi. Yani haklı yönü var adamın. Hakikaten hangi futbolcuyu çağırsam vakti dolmuş, serbest kalmış. Adamın parasını veriyoruz rica minnet sahaya sürüyoruz. Para verilmemiş herkes serbest kalmış, bilmem ne olmuş. Daha yabancıları pazartesi aradık gelin diye. Çocukların hiçbirisi para pul almamış” diye konuştu.

Çalışkan, “Nurullah Sağlam’ın istifa nedeni, takımın güzel kamp yapmaması, kondisyonunun olmaması, futbolcuların birçoğunun serbest kalmış olması ve parasını almaması” dedi.

Kendisinin de 3 gün evvel başkan olduğunu hatırlatan Çalışkan, şu ifadeleri kullandı:

“Ben de vazifeye yeni geldim. Vallahi oldukça evime, işime gidemedim. Federasyonu arıyorsun borç, eski hocalara borç, eski futbolculara borç, bankaya borç, yöneticiye borç, vergi dairesine borç, her yere borç var. Bu kadar fazla yer olunca 10 kişiyle uğraşacağımıza şimdi 100 kişiyle uğraşıyoruz.”